Tomicová nevyhrála kvůli Ebenovi? Vše mělo být jinak, zasáhla cenzura!

Marek Eben moderuje StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. prosince 2018 14:35

Finále StarDance přineslo jeden překvapivý zvrat. Snad každý z diváků dokázal připustit, že by devátou řadu taneční soutěže mohla vyhrát herečka Pavla Tomicová. Nakonec se to povedlo Jiřímu Dvořákovi, a svůj podíl na tom má i moderátor Marek Eben. Ten totiž Tomicové zcenzuroval její vystoupení!

Eben už v předchozích kolech upozornil diváky na to, aby se na sociálních sítích chovali méně agresivně a vulgárně. Ti jej samozřejmě neposlechli a poté, co vypadla Veronika Arichteva, si na Tomicové pořádně smlsli.

 "Bohužel to vyřazování není o tanci, jinak by jste nemohli vypadnout," uvedla například jedna z diskutujících na sociální síti. Našli se ale i tací, kteří nešli daleko pro mnohem ostřejší komentář. Jedna z diskutujících například uvedla, že "ženy kyprých tvarů vyjádřily svůj názor," další Tomicovou nazvala "hrochem a slonem" a jiná neváhala zajít ještě dál a upozornit na tělesné proporce herečky. 

Toho se rozhodla Tomicová využít a do jednoho z vystoupení si připravila netradiční hudební podkres. Kolegyně jí jako voice over namluvila do hudby právě tyto ostré komentáře, kterými chtěla Tomicová nejen pobavit publikum, ale především přenést opravdu netradiční vystoupení.

To ale Marek Eben zatrhnul. "Markovi se nelíbily kritické hlášky z internetu, které byly do toho freestyle tance namluvené kolegyní Bittnerovou a dalšími. A tak k tomu měl komentáře, že se to nehodí," řekl pro Aha zdroj ze zákulisí.

To ale přitom mohlo poměrně výrazně ovlivnit hlasování. Tomicová totiž měla k výhře nakročeno perfektně a svědčí i tom i tanec s postelí v hlavní roli, za který od poroty obdržela nejen uznání, ale i plný počet bodů.

Mohlo by vše dopadnout jinak, kdyby herečku při tanci "doprovázela" kritika fanoušků? Ocenila by porota, jak se s vulgaritami a urážkami dokáže herečka vypořádat? To se už nikdy nedozvíme.

Témata: StarDance Marek Eben Pavla Tomicová