Finále StarDance? Diváci si stěžují: Celkem nuda! A to podivné předávání ceny pro vítěze...

Jiří Dvořák (herec) 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. prosince 2018 17:46 | Aktualizováno: 17. prosince 2018 4:09

Deset sobotních večerů drželi Češi palce své oblíbené celebritě a tanečníkovi, kteří se zúčastnili letošního již devátého ročníku StarDance! Většina z nich se shoduje, že si herec Jiří Dvořák a jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková si výhru zasloužili. Jenže se ozvali i tací, kteří příliš spokojení nebyli!

Po vítězství Jiřího a Lenky se na sociálních sítích objevily stovky komentářů. Většina diskutujících na Instagramu se shodla, že Dvořák a jeho partnerka vyhráli zaslouženě. Řada z nich zdůrazňovala, že výkon tohoto páru byl stabilní a že ve všech kolech tancoval skvěle.

„Brečela jsem spolu s vámi.... Moc vám gratuluji, výhru máte opravdu zaslouženou. Ráda bych taktéž řekla všem účastníkům - byli jste skvělí, letos bylo opravdu na co se dívat a každý díl jsem hltala. Byli jste všichni skvělí. Děkuji za tu krásnou show,“ vzkázala všem účinkujícím jedna z nadšených divaček.

I pod vítězným snímkem se však objevily komentáře podporující Pavlu Tomicovou a jejího partnera Marka Dědíka. „Krasný pár. Ale popravdě, chtěla jsem aby vyhráli Pavla a Marek,“ napsala jedna z fanynek pod fotku Jiřího a Lenky.

„Moooc gratuluji, byli jste skvělí a jistě jste si vítězství zasloužili, i když mě nejvíce oslovili Pavla a Marek. Jejich cesta soutěží, tanec od tance, byla naprosto úžasná. Jsou pro mě nejen vítězové, ale i motivátoři. Od nich jsem názorně viděla, čeho lze dosáhnout navzdory tomu, že ženě není už zrovna 20, ani 30, ba ani 40 let a nemá postavu modelky,“ přidala se další fanynka, kterou mrzí, že Pavlu a Marka už neuvidí tančit.

Diváci si stěžují na předávání ocenění! 

I tak měli ale diváci hned několik výtek! „Gratulace vítězům. Bohužel ale musím říct, že celý večer se už od úvodního vystoupení, které se k pořadu vůbec nehodilo, tak nějak divně vlekl, až to byla chvílemi celkem nuda,“ postěžoval si jeden z diváků.

Dalším přišlo nevhodné, jak byli vítězové vyhlášeni! „První byl vyhlášen muž...? Údajně se bez ohledu na celebritu vyhlašuje jako první žena,“ podivovala se jedna z Češek.

Pozornost vyvolalo také předávání trofeje vítězi! Jiřímu a Lence ji předával loňský vítěz Zdeněk Piškula „Akorát jsem nepochopila okamžik, kdy Zdeněk Piškula nastavoval ruku panu Dvořákovi, jenž mu ruku neopětoval ani se nepodíval do očí,“ postěžovala si divačka.

Ihned se ale dočkala vysvětlení. „Jestli to nebylo tím, že ta cena fakt hodně váží,“ nadhodil další z fanoušků. Jenže to se diskutující, které na problém poukázala, moc nezdálo. „Hned poté ji v jedné ruce držel a druhou objímal Marka Dědíka,“ připomněla.

Právě tento moment vyvolal mezi diváky snad největší dohady! „Já to sice nestudovala, ale mám pocit, že do očí se mu podíval, ale nepodal mu ruku, protože v obou držel tu cenu. Podle toho, jak ji Piškula nesl, se mi zdálo, že cena je dost těžká a v jedné ruce se prostě neudrží,“ přidal se další.

„Abych to uvedla na pravou míru. Z. Piškula strčil pohár do ruky J. Dvořákovi, pak si uvědomil, že by měl pogratulovat, ale to už Dvořák držel pohár, tak ho Piškula chytil za zápěstí a řekl: 'To jsem měl udělat asi předtím'. Pusťte si to znovu. Takže myslím, že nemusíme hledat mouchy. Prostě stres z předávání, stres z výhry,“ pustila se do vysvětlování další pozorná divačka.

Přidali se ale další, kteří měli za to, že minulý vítěz se tvářil, jako by byl na závěrečném večeru deváté řady jen z povinnosti, protože se tvářil znuděně. „Je fakt, že pan Piškula se tvářil dost nezúčastněně,“ přitakával další divák.

Témata: StarDance Jiří Dvořák Lenka Nora Návorková (tanečnice) Pavla Tomicová Marek Dědík