Celebrity si podaly Zemana! Tohle se mu nebude líbit!

Aňa Geislerová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. prosince 2018 9:08

To, jak se v posledních dnech vyjadřuje prezident Miloš Zeman v souvislosti se zprávou Bezpečnostní informační služby či protiruských sankcí, se nelíbí nejeden politikům, ale i známým osobnostem.

„Můžete už s tím něco udělat? Tyhle ostudný a skutečně pro naši zem destruktivní výstupy se nesmí opakovat. Ten člověk nejedna v našem zajmu. Já si snad dodělám maturu a práva.. ale doufám, že se to vyřeší rychleji a jednodušším způsobem. Myslete už teď na svého dalšího kandidáta, prosím… Uf,“ zlobila se herečka na Geislerová,.

A nebyla jediným umělcem, kterému Zemanova slova z posledních dní vadí. „Zeman nazval Bezpečnostní informační službu České republiky ”plácajícími čučkaři”, když BIS pravdivě informovala o nebezpečných ruských a čínských aktivitách v naší zemi,“ podivoval se herec Jan Hrušínský.

„Všichni soudní lidé v téhle zemi (a bohužel nejen v ní) dobře vědí, kdo je tady plácající čučkař. Všichni vidí, kdo kolaboruje s Ruskem,“ rýpnul si do českého prezidenta principál Divadla Na Jezerce.

A svůj názor si pro sebe nenechal ani režisér Jan Hřebejk. „Jen dvě věci mě naplňují úžasem: Hvězdné nebe nade mnou.. a stále nový úžas těch, kteří žasnou, co zas prezident Zeman řekl. Dokud to s ním nesekne, bude škodit. Naši spoluobčané s ruskou výpomocí tak rozhodli,“ zlobí se kvůli výrokům prezidenta Hřebejk.

„Zemanovo dno nedohledat. Tenhle kágébácký čučkař u psychopata Soukupa na TV Barrandov napadne BIS?“ podivoval se nad vystoupením prezidenta hudební i filmový kritik a novinář Jan Rejžek.

Témata: Aňa Geislerová Miloš Zeman