Vážně nemocný Postránecký: Jsem nepohyblivý! Nevím, jak to se mnou bude!

Václav Postránecký

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

7. prosince 2018 11:07

Přestože se Václav Postránecký už dlouhé měsíce pere se zákeřnou nemocí, optimismus ho neopouští! Dává jasně najevo, že nic nevzdává a že se rakovinou nenechá jen tak zlomit.

Postránecký už osm měsíců bojuje s rakovinou. Má za sebou operaci dutiny břišní i chemoterapie. Kvůli nemoci se dokonce musel vzdát toho, co má rád – hraní. Před kameru se sice postavil i po kruté diagnóze, nakonec ale musel všechnu práci odříct. 

Za důležité teď podle svých slov považuje to, že není v nemocnici, ale že se léčí doma obklopen svou rodinou. „Je o mne postaráno po všech stránkách a ze všech stran. Mám se celkem dobře,“ řekl deníku Aha!

Největší pečovatelkou je samozřejmě hercova manželka, bývalá tanečnice Helena (71). „Jak to se mnou bude? To zatím nemohu říct. Dozvím se to až koncem roku. Na to všichni čekáme,“ prozradil Postránecký.

Vánoční svátky tak sice stráví doma, nic zvláštního ale nechystá. „Jsem nepohyblivý, to je mrzutý, a od toho se teď můj život odvíjí,“ prozradil oblíbený herec. Dodal, že jeho rodina mu slíbila, že se o vše postará – a on tak vlastně netuší, jak svátky nakonec prožije.

Na závěr poslal vzkaz i svým fanouškům, kteří mu v těžkém období drží pěsti a doufají, že se zase uzdraví a vrátí se k hraní! „A vám všem také přeju krásné a poklidné svátky – a opravdu hlavně to zdraví!“ vzkázal Postránecký!

Témata: Václav Postránecký rakovina