Novotný ostře: "Brožová je dy**na! Soukupa ovládá přes péro!"

Pavel Novotný 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. prosince 2018 21:14

Pavel Novotný se sice už tolik nevěnuje bulváru a svědomitě vykonává funkci řeporyjského starosty, neznamená to ale, že přišel o své svérázné vyjadřování! V talk show Noční směna s Adélou v internetové televizi MALL se například velmi otevřeně rozvyprávěl o Kateřině Brožové!

Je veřejným tajemstvím, že si Brožová a Novotný nerozumí – a to ani přesto, že oba vystupovali na televizi Barrandov. Právě o práci pro majitele stanice a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa se Pavel rozpovídal! A na Soukupově přítelkyni Brožové nenechal nit suchou!

Novotný moderoval pořad Aféry, natočil ale jen pár dílů. Pak podle jeho slov zasáhla Brožová. „Brožová zjistila, co se děje z tiskové zprávy, a strhla se bouře. Byl jsem přesvědčený svým okolím, že se před ní mám ponížit. Kdo se s ní spytlíkuje, má to u Soukupa dobrý,“ tvrdí „protekční spratek“.

A i když se na radu kamarádů pokoušel s Brožovou vycházet, prostě to nešlo. Zpětně si vyčítá, že to vůbec udělal! „Strašně se za to stydím, lezl jsem jí do pr*ele. To jsem prostě nebyl já,“ prásknul Novotný s tím, že to stejně nakonec nepomohlo.

To, že ho Soukup nakonec nepodržel, ale svým způsobem chápe. „Ať je to pro někoho hovado, je to velmi zaměstnaný člověk - a do toho 200 SMSek od Brožové. On mě měl nějakým způsobem rád a držel mě, ale tohle byla situace, která nemohla být navěky. Brožová ho hulila, do pr*ele!“ otevřeně popsal, jak Brožová Soukupa ovládá.

Navíc prý nebyl jediný, kdo kvůli Brožové skončil na dlažbě! „Je to bezohledná, sebevědomá a netalentovaná dy**na. Přes péro generálního ředitele je nechala vyhodit z práce,“ rozvášnil se Novotný!

Dodal, že i když on i Kateřina chtějí peníze, v něčem se zásadně liší. „Mám talent a nejsem svině. Nemám ji rád a přeju jí to nejhorší. Těším se, až bude Katka hnusná a stará a nebude jí někdo platit ty role. Ona zešílí z toho stáří. Přeju jí, aby umřela v zapomnění,“ odplivl si!

Témata: Pavel Novotný Kateřina Brožová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov