Bohdalová poprvé od zranění na veřejnosti! Co se jí stalo? A kdy opět bude hrát?

Jiřina Bohdalová si zranila kotník 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. prosince 2018 12:10

Jak jsme vás již informovali, herečka Jiřina Bohdalová (87) se velmi nepříjemně zranila. Na kotníku má ortézu a pohybuje se na vozíku! Teď prozradila, co se jí vlastně stalo!

O zranění oblíbené herečky informovalo Divadlo Na Jezerce, které kvůli tomu musel zrušit představení Generálka. „Paní Bohdalová si zranila kotník,“ uvedlo divadlo.

Jak se vlastně všechno semlelo? Na vině je ledovka, která v posledních dnech komplikuje život lidem po celém Česku!

„Já ctím Vánoce, ctím koledy, takže jsem si mohla zazpívat Koleda, koleda, Štěpáne, a tak dále... uklouzla jsem s ní na ledu,“ vysvětlovala se smíchem Bohdalová v pořadu Sama doma. Ve studiu se také pochlubila ortézou, nohu totiž měla celou dobu vyloženou na taburetu!

„Divadlo, to bohužel nemůžu. Můžu takhle, ale že by mě nosili po scéně, to nejde,“vysvětlovala Bohdalová, která měla navzdory zranění dobrou náladou. Nohu musí mít nějakou dobu v klidu a k chůzi používá berle.

„Berle mám, ale zvykla jsem si jen na jednu. S dvěma tu rovnováhu chytám těžko. S tou jednou už mi to jde,“ přiznala herečka.

Kdy se Bohdalová na jeviště vrátí, zatím není úplně jasné. Vše teď záleží na vyjádření lékaře. Herečka o sobě nicméně prohlašuje, že je vzorným pacientem. Přesto by se už ráda vrátila na jeviště„Já už bych to sundala, už bych to zkoušela,“ dodala.

Témata: Jiřina Bohdalová