Pomsta ve StarDance? Diváci nadávají kvůli Pavle Tomicové!

Pavla Tomicová ve StarDance 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. prosince 2018 15:41

Zatím poslední soutěžní večer soutěže Stardance byl pro Pavlu Tomicovou velmi náročný! Nejen, že herečka hned na začátku upadla, kritice ale čelila i za to, jak vypadala!

Pavla Tomicová s tanečníkem Markem Dědíkem byli posledním párem v prvním kole. Pavla na začátku upadla a po celý zbytek jejich quickstepu byla cítit ze strany herečky velká nejistota. I kvůli tomu si pár odnesl pouze 25 bodů a v prvním kole tak skončila jako nejhorší.

A i když pár nakonec nevypadl a se soutěží se rozloučili moderátorka Daniela Písařovicová a Michal Mládek, někteří diváci dali najevo, že podle nich Tomicová už v pořadu dávno nemá co dělat!

„Vrchol nevkusu, měla vypadnout v prvním kole. Má to být matka a syn? Očekával jsem od Stardance estetický zážitek, tohle je příšerné,“ postěžoval si jeden z diváků. A nebyl zdaleka jediný! „Já to vidím úplně stejně. Přestávám se dívat. Je to jako minule s Pavláskem!“ přidal se další.

„Nechci nikoho urazit, oba jsou sympaťáci, ale co se týče tance, už by tam neměli být. Přesto smekám před energii paní Pavly,“ domnívá se jedna z Češek. Zato jiní už tak shovívaví nebyli.

„Byl to propadák na entou. Nechápu, jak mohli říci, že se zvedla jako dáma apod. quick step je skvělý tanec a ona v podstatě vůbec žádný nepředvedla. Jestli se dostane do finále, tak už absolutně zdegraduje celou show,“ zlobila se jiná fanynka.

I přes negativní reakce má Pavla Tomicová řadu fanoušků. Ale i ti byli v sobotu spíše zklamaní! Nelíbilo se jím především hereččiny šaty! Při quick stepu na sobě měla otřesné šaty se zelenou sukní a tygrovaným vrškem, které byli tematicky vybrány k hudbě. A tato divoká kombinace v divácích nadšení rozhodně nevyvolala!

„Pavle moc fandím a protože mám postavu jako ona, vím že srovnávat její ladnost pohybu se štíhlou postavou je dost těžké.. Šaty tomu můžou pomoct, ale tyhle se tedy opravdu nepovedly. Nad tím by se měl někdo zamyslet,“ podivovala se jedna z diskutujících na sociálních sítích.

Podle většiny diváků. šaty tentokrát nelichotily Pavlině postavě. „Tyhle šaty bych dala k úhradě návrhářce a ještě by měla platit bolestné,“ zlobila se jedna z Češek. „Naprosto katastrofální kostým pro Pavlu. To byla pomsta návrhářek a švadlen. To byla naprostá hrůza!!!!" přidala se jiná. „Pavlu Tomicovou by měly líp oblékat, šaty strašný a ta zelená barva des běs,“ myslí si paní Miroslava.

Témata: Pavla Tomicová StarDance sociální sítě