Vzpruha pro vážně nemocného Pomejeho? Rozvod s Andreou se nekoná!

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

5. prosince 2018 13:24

Veřejnost už pár dní ví, že se Jiřímu Pomejemu (53) vrátila rakovina. Jeho manželka Andrea Pomeje (30) se ale až dosud držela v pozadí a nechtěla se ke stavu muže, s nímž se rozvádí, mluvit. To se teď změnilo!

Rakovina, se kterou už má herec nepříjemné zkušenosti z počátku tohoto roku, tentokrát zasáhla kosti. Jiřího stav je velmi vážný, podle některých informací trpí obrovskými bolestmi! Lékaři jej dokonce museli na nějakou dobu uspat!

Andrea se sice s Jiřím rozešla a našla si nového partnera, ale rozvod v těžkých chvílích řešit nechce. „Momentálně je rozvod pozastaven,“ prozradila Andrea v Top Staru. Zároveň ale dodala, že s Jiřím není v kontaktu.

„Nemyslím, že je pravý čas tam chodit,“ vysvětluje dýdžejka, které komunikuje s Jiřího rodinou. A i když o Jiřím v poslední době říkala i nepříliš hezké věci, samozřejmě doufá, že otec její dcery Aničky bude v pořádku!

Andrea totiž prozradila, že se Anička na svého tatínka hodně ptá! „O tatínkovi pořád mluvíme, ví, že tatínek je v nemocnici, myslí na něj, kreslí mu obrázky,“ popisuje Andrea Pomeje.

Jak se zdá, minimálně pro tuto chvíli jsou všechny spory mezi Andreou a Jiřím zapomenuty! „Byli jsme spolu osm let, máme spolu holčičku a budu ho mít v srdci vždycky, i kdyby se stalo cokoliv, i kdybychom byli sebevíc rozhádaný, tak ho vždycky budu mít ráda a nikdy bych mu nepřála nic špatného,“ přiznala dýdžejka.

Jiří Pomeje už v lednu prodělal operaci rakoviny hrtanu, během níž přišel o hlas. Lékaři mu poté voperovali slavíka. A přestože i tehdy na tom nebyl příliš dobře, současná léčba bude mnohem horší!

Kvůli rakovině, která napadla jeho kosti, ho čeká několik cyklů chemoterapie. Na rozdíl od rakoviny hrtanu, kdy na ozařování dojížděl z domova, teď navíc bude po celý čas hospitalizován.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje