Pomeje je na tom zle? Lékaři ho uvedli do umělého spánku!

Jiří Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. prosince 2018 11:10

Jiří Pomeje (53) je na tom zle! Lékaři mu nedávno oznámili, že se mu vrátila rakovina. Teď přišla další děsivá zpráva přímo z nemocnice! Pomejeho museli kvůli obrovským bolestem uspat!

Herec v poslední době kvůli bolesti kyčle chodil o holi. Dlouho nechtěl do nemocnice, protože měl strach ze špatných zpráv. A ty se nakonec bohužel potvrdily! Kromě zlomené stydké kosti mu lékaři diagnostikovali rakovinu, která zasáhla právě jeho kosti!

„Jiřík se chová fakt statečně, pro mě je to hrdina. Přitom už měl i takové bolesti, že ho raději nechali několik dnů spát, aby tak netrpěl, “ popsal zdravotní stav Pomeje ho dobře informovaný zdroj pro eXtra.cz.

Podle hercových blízkých rakovina zasáhla kyčelní kost, což způsobovalo Pomejemu velké problémy při chůzi. Lékaře z pražského Motola, kde herec leží na onkologii, tak čeká těžká práce s nejistým výsledkem!

„Jirka je zesláblý, ale momentálně při vědomí. Probíhá řada vyšetření. Když za ním přijdeme na návštěvu, normálně komunikujeme. Jen se snažíme řešit banální věci z běžného života, je hloupost se pořád nimrat v té nemoci,“ tvrdí nejmenovaný zdroj.

I sám Pomeje si prý ale uvědomuje, že zde přestává veškerá legrace! „Ale proti všem předpokladům nehodil flintu do žita a opakovaně říká, že udělá první poslední, jen aby proti té sv*ni vyhrál," prozradil zdroj.

Přesto je třeba připravit se na nejhorší. „Kdyby se mu to nedejbůh nepodařilo, což si kdokoli z nás odmítá byť jen připustit, aspoň budeme vědět, že do toho dal všechno. Bude se prát, i kdyby ho to mělo stát poslední zbytky sil,“ dodal jeden z jeho blízkých.  Jiří Pomeje už v lednu prodělal operaci rakoviny hrtanu, během níž přišel o hlas. Lékaři mu poté voperovali slavíka. A přestože i tehdy na tom nebyl příliš dobře, současná léčba bude mnohem horší! Čeká ho několik cyklů chemoterapie. Na rozdíl od rakoviny hrtanu, kdy na ozařování dojížděl z domova, teď navíc bude po celý čas hospitalizován.

Témata: Jiří Pomeje rakovina