Jen pro silné povahy: Krev, slzy, klystýr! Hvězda z Ulice detailně popsala svůj porod!

Aneta Krejčíková a malý Ben 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

4. prosince 2018 11:42

Herečka Aneta Krejčíková na konci prázdnin porodila. Ani mateřské povinnosti jí ale nebrání v tom, aby byla v kontaktu s fanoušky přes sociální sítě! Velmi vtipně a otevřeně popsala třeba to, jaký byl porod a co se jí honilo hlavou!

Ben se narodil na konci srpna. Pohlaví i jméno miminka sice chtěla Aneta před veřejností nějakou dobu zatajovat, ale vše nakonec prokecla její kamarádka a herecká parťačka z Ulice Patricie Solaříková.

„Porod je, bože, tak hustej. Myslím, že jsem v životě nezažila nic silnějšího (jsem hodně emotivní, no,“ přiznala jedna z hvězd seriálu Ulice. Přesto to prý před porodem nebyla úplně idylka.

„Svému partnerovi doma rozplakala slabým, zoufalým pláčem, že už nechci být těhotná. Nic proti mýmu dítěti proboha, bylo mi ctí být jeho domečkem a nosit ho, fakt, jen už Vám ten 9.měsíc přijde ku**vsky dlouhej!“ vysvětluje Aneta.

Její popis celého porodu je velmi vtipný! „V pondělí v 5 hodin ráno, vstávám čůrat, jako každý den, min posledního půl roku a po cestě z postele na záchod, což je asi 4 metry, cejtim mokro ne stehnech. “Bezva, takže už se začínám i pochcávat, peckaaa!!!” Absolutně mi nedošlo, že by mohlo jít o plodovou vodu, bylo to tak lehoučký, přirozený, pomalý...“ vzpomíná mladá herečka.

Brzy jí ale došlo, o co vlastně jde. „Ondra zrovna vstává do práce a s jemnou panikou v hlase říká, že teda jedem do porodnice. Načež “znale” říkám já...”v klidu, to neznamená, že rodím hned, muže to trvat i dva dny, jeď do práce, já si dám chill”. Ondřej odjel a já jsem začala dost krvácet, což mě hrozně vyděsilo,“ přiznala novopečená maminka.

Nasedla proto do auta a odvezla se do Podolský porodnice. „Předesílám, že mě vůbec nic nebolelo, tak jsem mohla řídit V Podolí jsem šla na příjem, tam mi řekli, že rodím,“ prozradila Aneta, která si už v tu chvíli představovala, jak bude miminko držet v náručí. „V tom se, za strašnýho řevu, rozrazí dveře, kde asi metr ode mne stojí žena, jež je obrazem čistý bolesti. Strašně křičí a vezou ji rovnou na porodní sál, řekla bych, poslední porodní fáze. Do p*dele!!! Neeee. To mě teda hodně vzalo, zmocnil se mě strach. Strach z bolesti, utrpení, který nezvládnu,“ práskla.

Na porodní sál podle svých slov přijela se slzami v očích, „Vyndala jsem si svůj skvělej levandulovej olej, zapla hudbu, šla si dát sprchu, umyla vlasy, namalovala pusu. Ano, koupila jsem si přírodní bio rtěnky, červenou a tmavě fialovou, abych, když budu mít náladu, si mohla namalovat pusu i s miminkem. A pak začaly kontrakce. V tu dobu nějak přijel Ondřej,“ prozradila herečka, která byla ráda, že na to nebyla sama. Dokonce jí pomáhala i dula.

I tak to ale ještě trvalo hodně dlouho. „Asi po 10-11ti hodinách jsem byla, po klystýru a čípku na uvolnění porodních cest (asi), otevřená na 10, takže se šlo skutečně rodit a to už je pohoda, to víš, že už dáš. A je to tak přirozený. Tělo i miminko ví úplně přesně, jak se chovat. Stačí se jen napojit na sebe a je to to nejlepší co můžeš udělat´,“ končí své vyprávění Aneta Krejčíková.

Témata: Aneta Krejčíková porody