Vondráčková šokuje: Vrátit se do Česka by bylo úplné bláznovství!

Lucie Vondráčková 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. prosince 2018 16:41

Proč se vlastně chce Lucie Vondráčková rozvádět Kanadě a ne doma v Česku? Podle jejího manžela Tomáše Plekance je to zřejmě proto, že za mořem neplatí předmanželská smlouva, kterou pár před lety uzavřeli. Jenže podle zpěvačky je to úplně jinak!

Plekanec tvrdí, že netuší, proč se jeho žena chce rozvádět v Kanadě. A když se s ní o tom pokoušel mluvit, skončilo to špatné. „Pokusil jsem se s  Luckou párkrát sejít, ale dopadlo to tak, že si mě  nahrávala na telefon,“ tvrdil v rozhovoru pro iDnes.cz.

Naznačil však, že je to proto, že v Kanadě neplatí jejich předmanželská smlouva! Jenže Lucie teď tvrdí, že dokument platí za mořem i v Česku a že jediné, o co jí jde, je blaho jejich synů Adama a Matyáše, kterým se prý v Kanadě líbí a domů do Česka se jim prostě nechce.

A i když už je Plekanec nějakou chvíli zpět v Česku, Lucie se syny návrat vůbec neplánuje, což potvrdil i její právník. To ale v rozporu s tím, co minulý týden tvrdil právník hokejisty! Podle něj bylo už dříve domluveno, že děti budou ve druhém pololetí školního roku 2018/2019 chodit do školky a školy v Česku!

Jak je to s předmanželskou smlouvou? 

„Naše předmanželská smlouva platí jak v Česku, tak v Kanadě. Soud ji i tady bere v úvahu, ale věnuje pozornost i důležitějším záležitostem jako jsou děti. Každá máma by své děti chránila a snažila se, aby změny pocítily co možná nejméně,“ vysvětluje Vondráčková.

Poukazuje také na to, že v Česku by to její synové měli těžké! „Navíc vracet se teď do toxického mediálního honu na čarodějnice v České republice, když otec dětí donedávna nevěděl, kde vlastně zakotví, tak to by bylo úplné bláznovství,“ tvrdí v rozhovoru pro Rytmus života zpěvačka.

Odmítla také, že by byla zlatokopka a že se chce v Kanadě rozvádět kvůli penězům! „I když se v některých médiích ze mě snažili udělat úplné zlatokopecké monstrum, všichni, kteří mě znají, vědí, že větší nesmysl neexistuje, já jsem totiž láskokopka,“ dodává Vonráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec