Jediný koncert v životě?! Fanoušci pálí do Mareše ostrými!

Leoš Mareš 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. prosince 2018 12:29

Leoš Mareš se stal obětí internetových vtipálků. Ti se mnohdy baví tím, že zakládají smyšlené události, jako jsou jízdy na žralocích s raketometem apod. Nyní vytvořili událost,která zve na čištění kožichů, a pořádně to v ní Marešovi spočítali.

Smyslem těchto skupin na sociálních sítích není nic jiného než se pobavit nad nesmyslností svých nápadů. Proto vznikají takové události, jako přednáška o tom, jak si užít dovolenou se synem, od Andreje Babiše a podobné.

Jedním z takto napálených byl i Leoš Mareš. Lidé totiž vymysleli událost, kterou pojmenovali "Kurz čištění kožešiny před velkým koncertem s Leošem Marešem". A rázem se v ní objevili tisíce lidí.

Všiml si toho i sám moderátor, který se tomu na sociální síti zasmál. Někteří lidé ale příliš nadšení nebyli a v příspěvcích k události se mu to rozhodli vytmavit.

Nejvíce vypovídající je zřejmě příspěvek s dotazem, před kterým "jediným koncertem v životě" se má kurz pořádat. Autor naráží na to, že Mareš prodával lístky a sliboval jediný svůj koncert, namísto toho má za sebou tři a další tři před sebou...

Témata: Leoš Mareš