Msta za Plekancova slova o rozvodu a dětech? Vondráčková mu to vrátila přes advokáta!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

30. listopadu 2018 11:00

Tomáš Plekanec poskytl rozhovor, ve kterém se navážel do své manželky Lucie Vondráčkové kvůli rozvodu. Jenže zpěvačka si to nenechala jen tak líbit a prostřednictvím svého právníka mu vrátila úder!

Plekanec například uvedl, že je přesvědčený, že Lucie rozchod dlouho chystala. Když pak tvrdila v médiích, jak je vším zaskočená, neříkala podle něj pravdu. Poukázal na to, že si dokonce dopředu najala právničku v Montrealu.

Zmínil také to, že pro jeho syny Adama a Matyáše není tak stresující stěhování zpět do Česka, ale spíše to, že nevidí svého tátu. „Navíc Lucka celý život říkala, že je v Kanadě jen na návštěvě, a doma jsme si kolikrát bavili o tom, že děti budou tam, kde budu hrát hokej. Tak jsem tady a čekám, jestli to tak bude. Zatím mám zprávy, že se najednou rozhodla žít v Kanadě,“ vysvětloval v rozhovoru pro MF Dnes.

Pro jeho syny prý není tak stresující stěhování zpět do Česka, ale spíše to, že nevidí svého tátu. „Navíc Lucka celý život říkala, že je v Kanadě jen na návštěvě, a doma jsme si kolikrát bavili o tom, že děti budou tam, kde budu hrát hokej. Tak jsem tady a čekám, jestli to tak bude. Zatím mám zprávy, že se najednou rozhodla žít v Kanadě,“ diví se.

Kluci teď prý ze všeho mají „binec v hlavě“. „Je to poznat při každém telefonátu s Matyášem, který se mámy například ptá, co může říct a co ne,“ tvrdil. Zároveň ale tvrdil, že nechce, aby si jeho děti jednou četli nějakou špínu o svých rodičích nebo aby trpěli, že nejsou s tátou. 

Jenže podle právníka Petra Machálka, který zastupuje Vondráčkovou, je vše úplně jinak! „Pan Plekanec se opakovaně snaží vytvořit obraz milujícího otce, což je však v příkrém rozporu s tím, co dal a dává svým jednáním následně najevo,“ napsal v prohlášení Machálek.

Poukázal na to, že Plekanec navzdory tomu, že ještě není rozvedený, navázal další vztah. „Protože se pan Plekanec nechává obdivovat médii, tak vyšlo najevo, že čas trávil se svojí přítelkyní. Je-li dosud ženatý, pak není divu, že někteří označují slečnu Šafářovou jako milenku,“ uvedl na účet tenistky Lucie Šafářové.

Vondráčková se podle právníka pokoušela Plekance přesvědčit, aby alespoň do konce roku hrál v Kanadě, aby byl svým dětem na blízku. To podle právníka sportovec odmítl a dal přednost návratu do Česka za Šafářovou.

„Je-li jeho zájem o děti skutečný, pak by tomu mělo odpovídat i jednání. Tvrzení, že se vracel na Vánoce do ČR kvůli dětem, když je tam (v Kanadě) zanechal, je přinejmenším nevěrohodné. A vůči dětem smutné,“ zdůraznil Machálek.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Lucie Šafářová