Rytmus bude otcem, Jasmina Alagic je těhotná, tvrdil server. Vše je jinak!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. listopadu 2018 12:30

Patrik „Rytmus“ Vrbovský a Jasmina Alagic na to jdou opravdu hopem! Rapper teprve v květnu oznámil, že spolu chodí, nedávno se dokonce zasnoubili. A teď přišla další radostná zpráva o tom, že pár čeká miminko. Jak se ale nakonec ukázalo, není to pravda.

Patrik dlouhé roky chodil se zpěvačkou Darou Rolins. Mnozí mu pak vyčítali, že krátce po rozchodu začal randit s moderátorkou Jasminou. Sociální sítě pár plnil zamilovanými fotkami a dojemnými vyznáními lásky

A i když se někteří fanoušci domnívali, že tenhle vztah nevydrží, opak je pravdou! Zamilovaná dvojice začala spolu bydlet v luxusním domě kousek od Bratislavy a už několik týdnů se mladá moderátorka pyšní drahým zásnubním prstenem. 

Rytmus se už v době, kdy chodil s Darou Rolins, netajil tím, že by mu dítě nevadilo a stejný názor na to měla i Rolins. Jenže zplodit společného potomka se jim ani po sedmi letech vztahu nepodařilo.

Podle serveru pluska.sk se ale na Slovensku objevila zpráva o tom, že je jeho jeho snoubenka Jasmina Alagic těhotná. „Před měsícem se zasnoubili a Jasmina je už i těhotná. Spolu s Patrikem se na děťátko velmi těší. Zatím o tom však nechtějí příliš mluvit, " uvedl původně server s odkazem na dobře informovaný zdroj. 

Informace, která se rychlostí blesku rozšířila po celém Slovensku, ale najednou z médií zmizela. A jak server topky.sk uvádí, je to z dobrého důvodu. Jasmina totiž těhotní není! "Ona se nebrání, děťátko chce, ale zatím těhotná ještě není," tvrdí podle serveru člověk blízký Jasmině.

O těhotenství slovenské moderátorky se už spekulovalo dříve. Sama Jasmina ale ještě před pár dny tvrdila, že potomka nečeká!

Moderátorka ale už teď může "trénovat"! Brzy z ní totiž bude teta, jelikož ve sladkém očekávání je její milovaná sestra. "Já už se nemůžu dočkat a slibuji, že budu nejlepší tetka Jasmina, jakou jen budu umět být, takovou, že pokud jednou ukáže na nebe, poletím raketou mu kousek z něj vzít. Miluji vás," vyznala se Jasmina na Instagramu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič