Kluci z Kanady nechtějí, tvrdí Vondráčková! Pak se ozvala Plekancova právnička a vše je jinak!

Lucie Vondráčková se synem 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

29. listopadu 2018 11:08

Zpěvačka Lucie Vondráčková ještě před pár dny prohlašovala, že se její synové Matyáš a Adam chtějí zůstat v Kanadě, kde mají kamarády a kroužky. Jenže podle právničky jejího manžela Tomáše Plekance už je předem domluveno, že kluci budou od února chodit do školy v Praze!

Tomáš Plekanec ukončil své angažmá v NHL a vrátil se do České republiky. Jenže Lucie Vondráčková, se kterou se právě rozvádí, i se syny zůstala v Kanadě! „Prosí mě, ať nikam nejezdíme. Nechci jim to bořit“ prohlásila nedávno zpěvačka o svých synech!

„V téhle situaci není ani možné, aby se vrátila do Čech. Je tu proti ní mediální kampaň. Vždyť ty děti by si to ve škole vyžraly. Co dostanou za informace od rodičů, že maminka chce okrást jejich tátu, to jim budou říkat," posteskl si pro Extra.cz zpěvaččin přítel a vzdálený příbuzný František Vondráček. Plekanec by si podle jeho slov „nechal pro korunu vrtat koleno" a děti by s čistým svědomím poslal do státní školy.

Jenže jak se zdá, Vondráčkové i jejím dětem se dny za oceánem přece jen krátí! „Pan Tomáš Plekanec se s paní Lucií Plekancovou Vondráčkovou dohodl, ještě před podáním návrhu na úpravu poměrů k nezletilým dětem, že nezletilé děti budou ve druhém pololetí školního roku 2018/2019 plnit školní a předškolní docházku v Česko Britské Základní Škole,“ uvedla pro TopStar hokejistova advokátka Lenka Radoňová.

Popřela také, že by chtěl Plekanec na svých dětech jakkoliv šetřit! Naopak za školné na soukromé škole zřejmě zaplatí statisíce. A i když už randí s tenistkou Lucií Šafářovou (31), Vondráčkové stále dává peníze!

„Pan Tomáš Plekanec plní vyživovací povinnosti vůči dětem i dosud nerozvedené manželce dobrovolně ve výši, která dle mého názoru přesahuje eventuálně jemu soudem určenou vyživovací povinnost k nezletilým dětem jak v Kanadě, tak v České republice," uvedla advokátka Radoňová.

Spekulovalo se, že se Vondráčková chce rozvádět v Kanadě, aby dostala od manžela více peněz, podle právničky ale mezi ČR a Kanadou neexistují žádné dohody v oblasti úpravy péče o nezletilé děti, tudíž by její plán nemusel vyjít. „Prohlášení o vzájemnosti v této oblasti nebylo formálně vydáno, naopak mám zjištěno, že české soudy odmítly uznat kanadský rozsudek o péči o styku a naopak," dodala Radoňová.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová