Co má Petra Janů s obličejem? Zpěvačka přiznala zdravotní problémy!

Janů, Petra 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. listopadu 2018 9:22

Zpěvačka Petra Janů před pár dny oslavila 66. narozeniny. V poslední sobě se v médiích spekuluje, že se snaží vypadat mladší a tak podstoupila plastickou operaci, která se ale příliš nepovedla! To ale zpěvačka důrazně odmítá!

„Navzdory bulváru si myslím, že vypadám jako normální člověk,“ vzkázala Janů na videu, ve kterém zve na svá vánoční koncerty.

Reagovala tak na články, ve který se propírá její vzhled a především obličej. Petra Janů přiznala, že má zdravotní problémy. Ale ne takové, jak se tvrdí!

„Musím přiznat, že mne celá situace pořádně trápí. Bojuji s tím už měsíc, mám nějakou alergii a zatím se nepovedlo zjistit, z čeho pramení. Před koncertem jsem proto podstoupila vyšetření, kde testovali, na co jsem alergická,“ postěžovala si podle Blesku zpěvačka, která kvůli novým zdravotním komplikacím navštívila dermatologa.

Už nějakou chvíli se spekuluje, zda nepodstoupila plastickou operaci, která se nepovedla, nebo zda dokonce není onkologicky nemocná! „Ta alergie je tak na antibiotika, ale fakt nemám žádné onkologické problémy. Jen mi takovéto dotazy zrovna na psychice nepřidají,“ postěžovala si zpěvačka.

Nepopírá, že v minulosti využila služeb estetické medicíny ke zkrášlení obličeje a nechala si aplikovat metacrill, který podporuje tvorbu vlastního kolagenu. „Pomocí podkožních nití mám pozvednuté tváře a čeká mě ještě čelo. A to je vše,“ zdůraznila Janů, která popírá, že by její současné problémy zavinila nepovedená plastika.

Na její slova zareagoval také lékař a předseda Společnosti pro estetickou a laserovou medicínu ČLS JEP Roman Šmucler. „Nemohu komentovat toto konkrétní ošetření, nic o přesném stavu nevím. Jen mohu říci, že Společnost estetické a laserové medicíny ČSLJEP varovala před používáním materiálů jakým je zmíněný Metacril. V celoevropské normě, která platí i v ČR se používání podobných látek nedoporučuje. Na mnoha akcích jasně zaznělo - Metacril nepoužívat,“ zdůraznil na sociálních sítích Šmucler.

Témata: Roman Šmucler Petra Janů