Vondráčková přišla o nejlepšího přítele: Tohle řekl o jejím chování k Plekancovi!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. listopadu 2018 13:21

Lucie Vondráčková (38) přišla o dalšího blízkého člověka! Producent Stanislav Dvořák patřil k nejbližším osobám zpěvačky, teď o ní ale nemluví příliš hezky! Především vypíchl to,. jak se chová ke svému manželovi Tomáši Plekancovi, se kterým se rozvádí!

Dvořák stál při Lucii v těžkých chvílích, dokonce s ní nějakou dobu strávil v Kanadě, kde spolu měli točit. Jenže pak se nečekaně vrátil domů! Za vše prý může hádka o peníze!

„Rozhádal se s Františkem Vondráčkem a Martinou Adamcovou. A asi ho naštvala i Lucie, protože měl hrozit, že pokud se s ním nevyrovnají, zveřejní něco, co by se jí opravdu vůbec nelíbilo,“ uvedl server extra.cz s odkazem na zdroj z okolí Dvořáka.

Vondráček je vzdálený příbuzný Lucie a zároveň její horlivý zastánce, Adamcová pro změnu režisérka, která s Lucií natočila film The Perfect Kiss. Navíc režíruje i další film Vondráčkové – Hotel Limbo.

Film The Perfect Kiss byl ale pořádný propadák. Částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) na něj dokonce přispěl i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, se kterým se teď Lucie rozvádí.

„Vůbec nevím, co vám mám na to říci. Tak Perfect Kíss, skončil, jak skončil, ale dluhy Martiny Adamcové s naší firmou nesouvisí," vysvětluje Dvořák, který se měl na filmu Hotel Limbo také podílet.

Muž, který doteď stál za Vondráčkovou, ale svými slovy zpěvačku asi pořádně zaskočí! „A už dostaňte tu Lucku zpátky domů. Vždyť ty děti musí být taky s tátou,“ řekl serveru producent.

Podle svých slov nevěří tomu, že si kluci přejí zůstat v Kanadě, jak tvrdí jejich matka! „Lucie je komplikovaná bytost, co víc na to mám říct?“ posteskl si Lucčin bývalý nejlepší přítel.

Témata: Lucie Vondráčková Stanislav Dvořák (producent)