Plekanec to schytal: Budeš v Brně se Šafářovou? A co tvoje děti a manželka?!

Tomáš Plekanec bude hrát střídavě za Kladno a Brno! 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

27. listopadu 2018 12:24

Hokejista Tomáš Plekanec nedávno ukončil kariéru v NHL a vrátil se domů do České republiky! Všichni netrpělivě čekali na rozhodnutí, za jaký český tým nastoupí. nakonec se rozhodl šalamounsky - střídavě bude hrát za Kladno a brněnskou Kometu. Fanoušci mají jasno - rozhodl se tak kvůli své přítelkyni Lucii Šafářové!

Plekanec na sociálních sítích potvrdil to, co už oznámil na tiskové konferenci. „Letos obléknu dresy Kladna a Komety. Cílem je dostat Kladno zpátky do extraligy. Slíbil jsem, že po návratu z NHL mu pomůžu. Teď je čas to splnit. Díky střídavému startu v Kometě mám možnost působit v jednom z nejlepších týmů současnosti a zkusit i extraligu,“ vysvětloval na sociálních sítích.

Ocenil Kometu, že o něj má zájem i za takových podmínek. „Kometa má super tým, nejvyšší ambice a chce třetí titul v řade.¨Velké plus vidím v tom, že budu hrát hodně zápasů a to je přesně to, co letos potřebuji,“ dodal Plekanec.

Fanoušci jeho rozhodnutí víceméně schvalují, někteří se zlobí, že nešel například do Sparty. Jsou totiž přesvědčeni, že v Plekancově rozhodnutí hrála roli i jeho přítelkyně Lucie Šafářová, která v Brně žije!

„Ženy vládnou světu,“ posteskl si fanoušek Zdeněk. „Protože Šafářová, noo.. Co dodat,“ přidal se další, „Jo a taky to budete mít blíže k Lucii Šafářové,“ okomentoval rozhodnutí hokejisty další fanoušek. „Paráda, nenaštve ani Jaromíra, ani Lucii,“ pochvaloval si s odkazem na Šafářovou a Jaromíra Jágra fanoušek Milan.

Jenže další Plekancovi také připomněli, že je stále ještě ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dvě děti! A především mu vyčítají to, že rodinu nechal v Kanadě samotnou! „Tak hlavně, že to budeš mít co nejblíž z Brna ke svým dětem...¨“ rýpnul si na sociálních sítích Kamil

„Je mi naprosto jedno, kde hrajete. Jak se říká - mnoho povyku pro nic. Jen by mě zajímalo, proč tolik neúcty k matce svých dětí,“ přidala se další Češka!

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková