Herec Lubomír Kostelka (91): Po srdeční příhodě je v kritickém stavu!

Lubomír Kostelka

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. listopadu 2018 9:24 | Aktualizováno: 27. listopadu 2018 10:37

Herec Lubomír Kostelka (91) je na tom velmi zle! V motolské nemocnici v Praze doslova bojuje o život! A podle zdrcené rodiny tento boj pomalu prohrává.

Stav herce, kterého si všichni pamatují třeba jako dědu Lubina z Kouzelné školky, se prudce zhoršil po náhlé srdeční příhodě a jeho rodina se obává nejhoršího, prozradil Blesku Kostelkův syn Martin.

Herec je momentálně v kritickém stavu na koronární jednotce v nemocnici v Motole po náhlé srdeční příhodě. A vypadá to s ním opravdu zle!

„Zdravotní stav je velmi špatný, zhoršil se během jednoho týdne po přijetí v Motole. Děda utrpěl vážnou srdeční příhodu a jeho stav je skutečně kritický, skoro bezvýchodný. Po nasazení všech možných léčebných metod, je jeho prognóza bezvýchodná. Ten stav je nevratný," řekl Martin Kostelka, který pracuje jako dětský kardiochirurgie.

Jeho otci prý už moc času nezbývá. „Je to otázka hodin a pár dnů... řekl bych jednoho dne a kousek. Měli jsme ještě nějakou naději, ale ta naděje každým okamžikem...“ dodal zdrcený Martin Kostelka.

Lubomír Kostelka patří k hereckým rekordmanům, má za sebou několik set filmových a především televizních rolí. Objevil se ve filmech Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Trhala fialky dynamitem, Babí léto, Babovřesky nebo v seriálech ranč U zelené sedmy, Bylo nás pět či Život na zámku.

Témata: Lubomír Kostelka