Další facka Vondráčkové! Plekanec míří za Šafářovou do Brna, bude hrát v Kometě!

Tomáš Plekanec 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. listopadu 2018 16:28 | Aktualizováno: 26. listopadu 2018 18:27

Už je rozhodnuto! Hokejista Tomáš Plekanec se rozhodl, že bude nastupovat za Kometu Brno! Znamená to, že to bude mít velmi blízko ke své přítelkyni Lucii Šafářové, která v brněnské metropoli také žije!

„Oficiálně potvrzeno! Tomáš Plekanec se stane hráčem brněnské Komety! Alespoň prozatím na střídavé starty. Tomáš to před malou chvílí potvrdil na oficiální tiskové konferenci! Těšíme se! Vítej, komeťáku,“ přivítali Plekance v Brně na stránkách fanklubu Komety fanoušci.

V praxi to znamená, že Plekanec bude po návratu z NHL působit v prvoligovém Kladně a na střídavé starty bude nastupovat v extralize za Kometu Brno. Kometu jako své extraligové působiště zvolil Plekanec po rozhodování mezi Brnem, Plzní, Spartou a Mladou Boleslaví. 

Rozhodnutí hrát za Brno zcela jistě ovlivnila i Plekancova přítelkyně Lucie Šafářová! Tenistka před nedávnem ukončila profesionální kariéru a vrátila se do rodného Brna! Lucie je navíc velkou fanynkou Komety a netajila se tím, že by byla ráda, kdyby za ni Tomáš po návratu do Česka hrál!

Už dříve se nechala slyšet, že by Plekance ráda měla v Brně. „Já jsem pro Kometu, ale s 68 (Jágrem) to bude těžký boj,“ napsala před pár dny na Šafářová na svůj instagramový profil.

Plekanec oficiálně své rozhodnutí odůvodnil tím, že Kometa je nejlepší tým v extralize. „Hrát v takovém je ocenění. Jsem rád, že mi Libor Zábranský (majitel a trenér Komety, pozn. redakce) vyhověl, abych hrál v Kladně a pomohl mu do baráže. Priorita je dostat Kladno do extraligy,“ řekl hokejistana tiskové konferenci.

Plekanec, který se právě rozvádí s Lucií Vondráčkovou, se tak definitivně vrátil z Kanady domů. Jeho děti ale zůstaly za mořem i s jejich matkou! A i když Vondráčková původně chtěla, aby měli chlapci možnost otce co nejčastěji vídat, dala jasně najevo, že ona se do Brna určitě stěhovat nebude!

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková HC Kometa Brno Rytíři Kladno