Nevídané! Ondřej Vetchý se pochlubil svým synem!

Ondřej Vetchý se synem Áronem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. listopadu 2018 17:28

Herec Ondřej Vetchý své soukromí tají jak to jen jde. O jeho nejstarší dceři Veronice neměla veřejnost potuchy dlouhých dvacet let! V případě Árona ale udělal výjimku a vystoupili spolu v televizi.

Vetchý se synem přišli do pořadu Dobré ráno, kde hovořili o natáčení Zbojnických pohádek, v nichž oba hrají. Áron na tátu práskl, že spolupráce s ním není lehká.

"Pořád jsem mu říkal, že mě štve, že na to nevidí, takže jsme tam museli čekat asi tři nebo čtyři hodiny," prozradil Áron. "Je fakt, že jsme to dělali v noci. Skutečně to nebyla legrace a chlapeček mi pořád říkal: Tati, prosím tě, už to furt nekaž, ať tady nejsme celou noc. To bylo strašný. A pak se domáhal, že to bude číst sám, že dobře vidí. To bylo takový zahanbující pro mě," dodal Vetchý starší. 

"Vizuálně to vypadá hezky, ale pro tu samotnou realizaci, pro to čtení, to bylo strašné," dodal. Moderátory ale překvapilo, že před filmovou kameru předstoupil se svým synem. "Já vám to řeknu asi takhle. Pro mě představa, že pojedu sem do Brna, že přijedu den předtím, znamená, že nebudu s dětma. To je hrozný. A tohle byl i ten důvod, že spolu budeme moct být," vysvětlil.

Přiznal, že kdyby za projektem nestál Jiří Strach, tak by se za něj styděl. Nakonec si ale natáčení užili. "My jsme si to užívali, akorát to vstávání bylo zdrcující. Já jsem syna vždycky oblíkal spícího, v jednu hodinu ráno jsem u něj spal a říkal jsem: Chlapečku, za čtyři hodiny vstáváme," dodal.

Témata: Ondřej Vetchý