Zvrat ve zdravotním stavu Karla Gotta! Nové informace!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. listopadu 2018 18:36

Karel Gott byl kvůli zdravotním problémům několik posledních dní v karanténě v nemocnici! Jeho stav se ale zlepšil překvapivě rychle, a proto byl propuštěn domů dříve, než se plánovalo!

Ještě před pár dny zpěvák plánoval vystoupení na Galavečeru hvězd v Plzni. Natěšení fanoušci se ale pouhé dva dny před koncertem dozvěděli špatnou zprávu. Mnohonásobný Slavík je nemocný a tak se koncert musel přesunout na jiný termín!

Gotta si nechali ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí. A protože v minulosti prodělal rakovinu a sérii zánětů dýchacích cesta má tak oslabenou imunitu, lékaři ho drželi v karanténě.

Z té byl ale puštěn do domácího ošetřování, a to dokonce dříve, než se předpokládalo. V jeho zdravotním stavu tak došlo k překvapivě pozitivnímu zvratu!

Pro zpěváka to ale nebyl první letošní pobyt v nemocnici. Na jaře byl hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze, kde strávil necelé dva týdny kvůli silné chřipce. Sotva se vykřesal z únorové nemoci, v dubnu opět zrušil koncerty, tentokrát kvůli viróze. 

Další viróza Gotta zasáhla na začátku října, a nyní to vypadá na zánět dýchacích cest, který ohrožuje průdušky a plíce. Pro Gotta je ale každé takové onemocnění vzhledem k imunitě i jeho věku nebezpečné, a proto není divu, že byl hospitalizován a umístěn do karantény.

Témata: Karel Gott