Nové informace o zdraví Karla Gotta! V karanténě dostává kapačky!

Karel Gott 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. listopadu 2018 9:12

Fanoušky Karla Gotta vyděsila zpráva, že je mnohonásobný Slavík kvůli zdravotním problémům v karanténě v nemocnici! Tam zůstane nejméně do pátku, jak se ale zdá, jeho stav se postupně zlepšuje!

Ještě před pár dny zpěvák plánoval vystoupení na Galavečeru hvězd v Plzni. Natěšení fanoušci se ale pouhé dva dny před koncertem dozvěděli špatnou zprávu. Mnohonásobný Slavík je nemocný a tak se koncert musel přesunout na jiný termín!

„Vážení příznivci Karla Gotta, Galavečer hvězd v Plzni, který se měl uskutečnit tuto sobotu, tj. 17. listopadu, se z důvodu akutního respiračního onemocnění pana Gotta přesouvá na 12. ledna 2019,“ uvedl Gottův management na facebooku.

Gotta si nechali ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí. A protože v minulosti prodělal rakovinu a sérii zánětů dýchacích cesta má tak oslabenou imunitu, lékaři drží v karanténě. Může k němu pouze vybraný personál a manželka.

Zpěvákův management sice potvrdil, že je Gott hospitalizovaný, další podrobnosti ale sdělovat nechce. Gottova mluvčí Aneta Stolzová na dotazy serveru Stars24.cz o stavu Karla Gotta neodpověděla.

„Každý den dostává kapačky s léky, které zabírají. To víte, že z toho není nadšený, že je v nemocnici. Ale zvládá to dobře,“ řekl deníku Aha! zdroj z okolí zpěváka. Podle tohoto zdroje má zpěvák jen silnou rýmu.

Aby se v nemocnici zabavil, poslouchá na discmanu několik cédéček s aktuálními hudebními novinkami. Přinesl si také rozečtené historické knihy. A s kamarády, kteí za ním do karantény nemůžou, komunikuje mobilem!

Témata: Karel Gott