Otevřená válka: Těš se, dobytku! Slavný hudebník se navezl do Tomáše Ortela

Laco Deczi 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2018 12:07

Legendární jazzový trumpetista Laco Deczi spustil neobvyklou válku! Všiml si totiž, že frontman skupiny Ortel Tomáš Ortel (rodným jménem Tomáš Hnídek) má na facebooku víc fanoušků. A rozhodl se, že to tak nenechá!

Deczi si rýpnul do kontroverzního zpěváka Ortela, jehož stejnojmenná skupina je některými považována za kontroverzní a xenofobní. Ortel na sebe upozornil především písní Mešita a sporem o Českého slavíka.

„Ten Tomáš Ortel má 25 tisíc fanoušků. Já jich tu mám 23 400. Ale těš se, dobytku, slovenský cigán tě dožene rychlosťou vystřelené pravačky!“ napsal na svém facebooku Deczi.

Tím odstartoval závod o to, kdo má vlastně více příznivců! A Fanoušci nenechali Laca ve štychu! Obratem mu na profilu začali naskakovat noví lidé!

Sám Deczi to se zájmem sledoval!„23 600, jedem jak sto k*rev!“ pochvaloval si. „Ty vole!“ divil se o chvíli později.

A průběžný stav? K úternímu poledni měl Laczo 26 359 fanoušků, počet sledujících je ještě o tisícovku větší. A Ortel? Ten se drží na počtu 25 119 fanoušků. Sledujících má celkem 25709.

„Já vás žerem, vy úchyláci! Moji fanoušci se nese*ou a tak je to dobře!“ ocenil aktivitu svých fanoušků hudebník.

Deczi je americký jazzový trumpetista, hudební skladatel a malíř slovenského původu. Českým filmovým divákům je znám především ze svého účinkování ve filmu Kalamita režisérky Věry Chytilové z roku 1981. Dnes žije v New Yorku, do Česka se však nadále pravidelně vrací, zpravidla na dvě koncertní turné ročně.

Témata: Laco Deczi Tomáš Ortel Facebook skupina Ortel