Auto za statisíce a zlaté hodinky! Růžička si svou Marii usmiřuje drahými dárky!

Vladimír a Marie Růžičkovi 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. listopadu 2018 16:00

I když to ještě před pár dny vypadalo na rozvod, teď jsou zase jako zamilované hrdličky! Řeč je samozřejmě o hokejovém trenérovi Vladimíru Růžičkovi a jeho mladé manželce Marii! Krátká pauza, při které bydleli každý na jiném místě, jim evidentně prospěla!

Pouhý rok od svatby to začalo mezi hokejovým trenérem Vladimírem Růžičkou (55) a jeho o 25 let mladší manželkou Marií pořádně skřípat Ještě nedávno se spekulovalo o jejich rozchodu, teď se oba tváří velmi šťastně!

O tom, že je vše v nejlepším pořádku, svědčí i fotky, kterými Marie zasypává sociální sítě. „Ten čas tak šíleně letí...láska naše veliká... Milujeme,“ napsala před pár dny Marie k fotce dcerky Lejly, která měla nedávno jeden rok. A lidem samozřejmě neuniklo, že píše v množném čísle – tedy ne jen za sebe!

„Family. A pro ty, co tomu nevěří...Ano jsme spolu,“ potvrdila Marie, která přidala i fotky, na kterých je nejen s Lejlou, ale i se svým manželem Oba se přitom vesele usmívají.

Navíc si s Vladimírem stačila dát i romantickou večeři. „Náš večer (skvělá večeře)...Děkuji lásko,“ pochválila Marie svého manžela. A nezapomněla přidat hromadu srdíček.

Bývalá tanečnice, která svůj um předváděla u tyče, od Růžičky zřejmě na usmířenou dostala i krásné a poměrně drahé dárky, kterými se také pochlubila na facebooku.

Na zmíněnou romantickou večeři si vzala luxusní hodinky. Ještě předtím ale zveřejnila fotografii svého nového auta – luxusního BMW řady 3! Cena za nové auto se pohybuje kolem 800 tisíc korun! „Ohromná spokojenost a skvělá práce. Thank you,“ připsala k autu.

Témata: Marie Růžičková Vladimír Růžička