Peklo kvůli Plekancovi! Šafářová válčí s Jágrem!

Tomáš Plekanec 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. listopadu 2018 14:42

Hokejová hvězda Tomáš Pkelanec má před sebou nelehkou volbu. Musí si vybrat, kam po návratu z NHL nastoupí. Ve hře je Kladno, ale i brněnská Kometa. A neulehčují mu to ani Jaromír Jágr, ani jeho nová přítelkyně Lucie Šafářová.

Plekanec v NHL končí a v Kladně už minulý týden trénoval. Novinářům ale poté sdělil, že nabídky teprve zvažuje. A jak se rozhodne zatím neví.

Jeho přítelkyně, tenistka Lucie Šafářová, by ho ale ráda viděla v Brně. To pro změnu naštvalo Jardu Jágra. Šafářová proto umístila na sociální sítě vzkaz, kde mu ukázala, co si skutečně myslí.

Tenistka na nadcházejícím Australian Open podobně jako Plekanec ukončí svoji zahraniční kariéru. Nelze se tedy divit, že chce mít svého přítele co nejblíže u sebe.

Jisté je, že Plekanec nebude mít rozhodování lehké. Vybere si sport, nebo lásku? Obojí je ošemetná volba, nedá se předpokládat, že by o Šafářovou přišel,kdyby se rozhodl pro Kladno, nelze se domnívat, že by si pod barvami Komety nezasportoval. Tím pádem jsou pro něj obě situace vlastně vítězné.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Jaromír Jágr