Problémy s hlasivkami, operace, zrušené koncerty! Známý zpěvák se po pauze vrací zpět!

Ivan Hlas se po několika měsících vrací! 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. listopadu 2018 10:55

Zpěvák Ivan Hlas v létě přiznal, že má vážné zdravotní problémy! Musel proto podstoupit chirurgický zákrok. jak se ale zdá, po několika měsících léčby je opět fit a tak se může vrátit ke koncertování!

Zpěvák Ivan hlas na začátku srpna oznámil, že ho už delší dobu mě sužuje hlasová indispozice. Musel se proto podrobit chirurgickému zákroku na levé hlasivce, po které následoval následovat delší hlasový klid. Hlas tak několik měsíců nemohl vystupovat!

Fanoušci mu posílali přání dobrého zdraví, což zpěvák velmi ocenili. „První a nejdůležitější krok, odstranění zákeřnosti se povedl. Musí ale následovat rekonvalescence a hlasová rehabilitace, takže na koncertech se potkáme až od října,“ sliboval v průběhu léčby.

A v listopadu se Ivan od lékařů konečně dozvěděl dobrou zprávu! „Včera mi můj anděl strážný posledních měsíců, pan doktor Filipovský z ÚVN, ten který mě vyvedl z údolí stínů řekl, že už jsem v pořádku. A můžu zatížit obě hlasivky naplno,“ zaradoval se Ivan Hlas.

Jeho díky samozřejmě patřilo především lékařům. „Mohlo být všechno jinak. A tak začínám dřít a těším se na vás s Norbim a Olinem v novém roce při nejradostnější muzice,“ uklidnil své příznivce zpěvák.

Přidal také fotku s jeho tříletou vnučkou Luisinkou. „Pravidelně mě poráží v pexesu, abych si až moc nevyskakoval. Moc děkuji všem za úžasnou oporu. Byla fakt moc důležitá,“ vzkázal fanouškům Hlas.

Témata: Ivan Hlas Hudba