Andrea Pomeje vybuchla: Jiří je h*jzl, odporný manipulátor a lhář!

Andrea Pomeje 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2018 16:30

Jiří Pomeje se nechal slyšet, že se k němu jeho manželka Andrea nezachovala právě nejlépe! Na Nově doslova řekl, že ho vykopla z domu pouhé dva týdny po operaci rakoviny hrtanu! A to si dýdžejka nenechala jen tak líbit!

„Já to Andree přeju. Jsem starej s dírou v krku. Ale já bych nebyl schopnej někoho 14 dní po tak těžký operaci vykopnout z bytu,“ řekl Pomeje o své stále ještě manželce a jejím novém příteli Petru Plačkovi.

Jenže podle Andreji se vše odehrálo úplně jinak! „Jsem fakt vytočená. Jirka nezná vděk a já jsem strašně hloupá. Byla jsem zamilovaná, přese mě si řešil věci, kvůli kterým budu mít dluhy až do konce života,“ vysvětlovala naštvaná Andreja pro eXtra.cz.

Jeho průšvihy podle dýdžejky celou dobu řeší její rodina, Jiří se o to prý nikdy nezajímal. „Sama od sebe jsem ho zbavila mnoha dluhů a vymahačů. Mlčela jsem, i když mi dělal příšerné věci. Přesto ze sebe v televizi musí dělat chudinku a ze mě svini. Zachoval se jako h*jzl,“ rozčiluje se.

Andrea s Jiřím prožila těžké chvíle, když podstoupil operaci, byla s ním. Jenže když se ukázalo, že se navzdory zdravotním problémům Pomeje vrátil ke svému bohémskému životu, bouchly v ní saze. Později oznámila, že podala žádost o rozvod.

„Probrečela jsem celou noc. Pošpinil mě, jak mohl. I když vím, že je psychicky nemocný, zase ukázal, jaký je odporný manipulátor a lhář,“ říká zničená dýdžejka, které má s Jiřím čtyřletou dceru Aničku.

„Můžu donekonečna opakovat, že už jsem z jeho halucinací, které měl z tramalu, sama byla na cvokárnu. V posledních měsících mě budil po patnácti minutách vždycky s nějakou šíleností, po bytě si věšel šibeniční provaz a dělal další psycha, ale samozřejmě ta špatná jsem já,“ popisuje chvíle před rozchodem Andrea.  

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje