Pomeje v tom lítá: Hospitalizace v nemocnici, milionové dluhy a půjčování od kamarádů!

Jiří Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. listopadu 2018 13:21

Jiří Pomeje musel do Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích. Bolest nohy totiž nedokázala utlumit ani léky! Zřejmě i proto proti hospitalizaci neprotestoval!

Do nemocnice ho odvezl jeho kamarád a filmový producent Pavel Pásek (51). „Bolesti v levé kyčli měl už čtyřiadvacet hodin denně, bez jediný minuty úlevy. Vůbec nepřeháním, když řeknu, že trpěl jak zvíře,“ řekl Blesku.

V nemocnici lékaři zjistili, že má Pomeje zlomenou stydkou kost, podle všeho to ale nebude jediný jeho zdravotní problém! I proto hned absolvoval podrobné vyšetření CT! Není tak vyloučené, že nakonec bude muset znovu pod kudlu! „Ať už se ale stane cokoliv, hlavně ať se Jirkovi uleví a odstraní se příčina bolestí,“ dodal Pásek.

Jirkův kamarád samozřejmě informuje o jeho stavu i Andreu Pomeje (30). Ta se sice s Jiřím rozvádí, stále je to ale jeho manželka „Tak připadá mi to logické, vždyť mají společné dítě, na kterém Jirka lpí a ono lpí na něm,“ dodal Pásek.

Kromě toho ale Pomejeho přítel zmínil i dluhy, které herec má. „Nepříjemný je to, že byl ukončený po letech konkurz, a tím, že to bylo na fyzickou osobu, tak ty dluhy přešly zpět na něho. Řekl bych, že to bude v desítkách milionů. Ale je to pořád ta jedna stejná věc z Andělské tváře,“ prozradil Pásek.

V roce 2017 Pomeje přiznal, že se jedná o částku 13 733 585 Kč, k té ale stále naskakují vysoké úroky. Tehdy bědoval, že bude platit až konce života. „A nemohu také nic vlastnit. Nikdo na mě nemůže nic přepsat a dát mi to. Hned by mi to vzali,“ stěžoval si v době, kdy ještě žil manželkou Andreou a dcerou Aničkou. Dnes herec bydlí v chudě zařízeném bytě, který mu platí právě Pásek.

Pásek se ale dušuje, že v tom Jirku nenechá. „To, čím mu pomáhám, jsou tisícové částky měsíčně. Ale nechtějte vědět kolik. Ani to číslo neznám. Pro mě je Jirka někdo, díky komu tady dnes sedím, a to mu nikdy nezapomenu," vysvětluje Pásek.

Témata: Jiří Pomeje