Tamara Klusová se pustila do Čechů: To jsme opravdu tak hloupí a zabednění?!

Tamara Klusová a Tomáš Klus 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. listopadu 2018 9:26

V Rodině Klusových o politice častěji mluví Tomáš. Ani Tamara se ale netají tím, že je ze současné situace ve společnosti znepokojena. Manželka českého zpěváka proto v předvečer 17. listopadu zveřejnila hodně ostrý komentář o stavu české společnosti a o politice.

Tamara poukazuje na to, že žijeme v demokratické zemi – alespoň zatím. „Ano, můžeme si volit toho, koho chceme. Ano, musíme respektovat volbu národa. Tak to prostě je. Ale pouze do doby, kdy člověk, který je ve funkci premiéra naši země překračuje zákon a nachází se v totálním střetu zájmu,“ uvádí Tamara Klusová s odkazem na premiéra Andreje Babiše. 

„Argumenty lidi, kteří AB volí, které se stále točí kolem jednoho a toho samého - ,,a co jako ti ostatní politici? Ty si jako myslíš, že jsou čistí? Tak je taky začnete okamžitě lustrovat, jako pana Andreje.” To slyším pořád," přiznala

Podle ní je ale třeba se na vše podívat v širších souvislostech. „To, že je politika špína, v tom se shodneme. Ale v momentě, kdy si člověk ve vysoké politické funkci kupuje média, rádia, chemičky, kliniky, schvaluje dotace pro své firmy, ovládá polici ČR ...- tak nepřijde vám to už jako ten největší střet zájmu?" diví se manželka Tomáše Kluse. 

Klusová se netají tím, že ji chování Čechů překvapuje. „To jsme opravdu tak hloupí, že nedokážeme mít vlastní ideály a hledáme vůdce? To jsme opravdu tak zabednění, že se nedokážeme ponaučit z chyb, které už jsme jako národ prožili? Co se ještě musí stát? Kolik morálních hodnot v naši zemi ještě musí padnout?" zlobí se blondýnka.

Poukazuje na to, že dříve se lidé uměli pořádně ozvat! „Naši předkové taky chodili na náměstí, aby dali najevo svoji nevoli. A já jim za to budu navždy děkovat, protože díky nim tady můžu psát veřejně to, co cítím… Budeme tam chodit i my… V míru dávat najevo, že nám není jedno, co se tady děje. Že existují stejné hranice pro vás, milí politici, jako pro nás, ,,obyčejné lidi” ,,..........Mír ať dál zůstává s touto krajinou......” končí svůj komentář Tamara.

Témata: Tamara Klusová politika Andrej Babiš