Jiří Pomeje má velké bolesti: Lékaři už vědí, co mu vlastně je!

Pomeje, Jiří

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. listopadu 2018 9:21

Jiří Pomeje (53) v poslední době neudělal bez berle ani krok! Jeho žena Andrea, která už požádala o rozvod, tvrdila, že má herec dlouhodobě problémy s kyčlí.. Jenže lékaři zjistili něco úplně jiného!

Pomeje měl velké bolesti, jenže na to kašlal. A tak museli zasáhnout jeho otec Jiří Pomeje st. (76) s kamarádem Pavlem Páskem (53), kteří společnými silami Jiřího odvezli do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích. Až díky tomu lékaři zjistili, co vlastně herci je.

Pomeje až díky této „záchranné akci“ svým blízkým přiznal, že už na ortopedii byl a že ho doktor poslal na CT. Jenže tam už Jiří nedošel, protože se bál, že má bolesti kvůli novému nádoru!

Jenže podle lékařů je příčina bolesti jiná! Jiří má totiž je zlomenou stydkou kost, jedna ze tří kostí lidské pánve. Jenže lékaři zároveň naznali, že příčin bolesti může být víc, protože Pomeje si už dlouho stěžuje i na kyčel. A tak musel herec nejen na CT, ale i na další vyšetření.

„Úplně jsem žasl. To, že má zlomenou stydkou kost, mu prý řekli už před týdnem, dali mu analgetika, termín kontroly a žádanku na CT. Na všechno se vykašlal!“ kroutí hlavou Pomejeho kamarád Pavel Pásek. Je ale rád, že teď si doktoři vzali Jiřího do parády a nechají si ho chvíli v nemocnici!

„Bude pod neustálým odborným lékařským dohledem. To on potřebuje!“ myslí si Pásek. Pomeje zároveň podstoupí detox. „Bude to nápor na psychiku. Slibuju mu ale, že za ním budu neustále chodit,“ dodává Jiřího kamarád.

Témata: Jiří Pomeje