Otevřená válka: Vondráčková Plekancovi vrátila úder za slova o nešťastných dětech!

Lucie Vondráčková se synem 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. listopadu 2018 9:13

I když se dušovali, že rozvod bude probíhat v klidu, rozhodně to tak není! Zpěvačka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec se přou nejen o peníze, ale i o děti! A tak se oba snaží vehementně ukázat, že jsou pro kluky ti nejlepší rodiče!

Hokejista na sociálních sítích zveřejnil fotku se svými syny Adamem (3) a Matyášem (6). Přidal srdceryvný vzkaz o tom, jak jsou pro ně jeho děti důležité!

„Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů. Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub. Teď je čas na návrat domů," napsal Plekanec.

Hokejista tak dal jasně najevo, že je připraven se vrátit ze zámoří zpět domů, dokonce naznačil, že bude jednat o dalším angažmá právě v Česku!

Na jeho slova velmi rychle zareagovala jeho žena Lucie. Přestože na sociálních sítích prezentuje především svoji práci, teď udělala výjimku a přidala i fotky svých dětí.

I ona se totiž snaží ukázat, že jsou pro ni děti na prvním místě! „Malovací kavárna,“ napsala k fotce, na které si s kluky hraje a nechává je, aby jí na obličej namalovali obrázky!

„Užívej života každý den," doplnila anglicky v hastagu. Neopomněla ani zmínit, že takhle dobře se mají v Montrealu, odkud chce Plekanec brzy odejít!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec