Jarda Jágr změnil profesi? Na led vyjel jako řidič rolby!

Jaromír Jágr na Kladně (3.2.2018)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. listopadu 2018 12:39

Nadšený úsměv na tváři, posledních pár pokynů od zkušeného rolbaře a může se vyjet! Legendární český hokejista Jaromír Jágr vyjel s rolbou na led kladenského stadionu a za sebou táhl kotel! Ne, nebojte se, Jarda nezměnil práci, rolbu si vyzkoušel řídit kvůli reklamě!

Nejslavnější český hokejista se totiž stal tváří reklamní kampaně na nový kotel Viadrus U68. Na otázku, jak se mu líbilo poprvé v životě řídit rolbu, odpovídá s jeho typickým humorem. „To vám nemůžu říct, to by pak chtěl dělat každej,“ směje se.

Při jízdě je na něm vidět, jak si vše užívá. Na konci natáčení záběru pak udělá kolečko po ledové ploše. „Až půjdu v noci trénovat, led si zvládnu upravit sám. Nech mi tu jen klíče,“ křičí z řidičské sedačky na rolbaře, který stojí pod ním a na vše dohlíží.

Z tribun mu tleskají desítky fanoušků. Přišli dělat kompars jen proto, aby se mohli s Jágrem setkat a získat od něho podpis a společnou fotografii. „Fanoušci jsou perfektní,“ pochvaloval si pro Stars24.cz Jágr.

A proč vůbec vzniklo spojení Jaromíra Jágra s kotlem Viadrus U68? „Je to samozřejmě kvůli číslu 68, které je jasně spojené právě s nejslavnějším českým hokejistou. Firma Viadrus je navíc stálicí na českém trhu, stejně jako Jaromír Jágr je stálicí v hokejovém světě,“ vysvětlil manažer marketingu společnosti Viadrus David Grendysa.

Zajímá vás, jak se celá reklama a Jaromírem natáčela! Podívejte se na video, které získal server Stars24.cz!

A zde si můžete prohlédnou výslednou reklamu! 

Natáčení reklamních klipů není pro Jaromíra Jágra žádnou novinkou. Stačí vzpomenout na legendární reklamu na "americkou" žvýkačku! Jedním z posledních nepřehlédnutelných Jágrových kousků je reklama na vodňanské kuře, které se připravuje, aby se z farmy dostalo ven, až k Jardovi. Tento sen se mu za asistence Andreje Babiše splní.

Témata: Jaromír Jágr reklama