Křivák! To je hnus! Geislerovou, Hrušínského a další naštvalo dění kolem Babiše a jeho syna!

Aňa Geislerová v novém českém filmu Polednice

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

13. listopadu 2018 12:09

V médiích se objevilo svědectví syna Andreje Babiše, který tvrdí, že byl spolupracovníky českého premiéra unesen na Krym, aby nemohl vypovídat v kauze Čapí hnízdo! Šéf vlády sice tvrdí, že je jeho syn psychicky nemocný a potřebuje dozor, i přesto ale zpráva vyvolala hodně ostré reakce!

Na zprávu o údajném únosu Andreje Babiše mladšího zareagovala řada českých osobností. „To je hnus,“ povzdechla si herečka Aňa Geislerová nad tím, co se kolem Babiše mladšího děje.

„Spolupracovník českého premiéra a jeho žena, psychiatrička a kandidátka v Praze 8 za ANO, se podíleli na únosu Babišova syna? Unesli ho do Moskvy a odtud na Krym, kde byl proti své vůli držen, aby nemohl vypovídat? Vyhrožovali mu blázincem? Dávali mu injekce? Musel podepsat dokument k Čapímu hnízdu, ale neřekli mu co podepisuje? Babišův syn vyděšený k smrti. Chudák...“ shrnul celou kauzu herec a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský.

To režisér Jan Hřebejk si dělá legraci z marketingového odborníka Marka Prchala, ktzerý pracuje pro ANO a který se také na Babišově knize O čem sním, když náhodou spím. Navíc je veřejným tajemstvím, že je to právě on, kdo píše premiérovy statusy na facebooku. „Potkal jsem Marka. Prchal. A kde je vlastně ten Krim..?“ rýpnul si Jan Hřebejk

A ozval se i český biatlonista Michal Šlesingr. „Po delší době zase něco politicky trochu nekorektního. Že Babišovi o jeho děti zas tak moc nejde, to jsem dávno pochopil, když jsem některá jeho vyjádření a přísahy prohnal bleskovou konfrontací s dostupnými informacemi. Že to je ale o tolik horší, než jsem si myslel?“ podivuje se nad tím, co se v Česku děje!

I on se domnívá, že PR tým hnutí ANO teď bude muset makat na plné pecky, aby vše vyžehlil. „Mám pocit, že nějaký změny to přeci jen přinést musí. Marek Prchal se asi zapotí a Penam nahodí 100% výroby na koblihy. Jen doufám, že v Palermu se nebyl ten křivák inspirovat a poradit, jak tyhle věci řešit..“ rýpnul si do Babiše, který se právě nachází v Itálii, sportovec

Témata: Andrej Babiš ml. Andrej Babiš Aňa Geislerová Jan Hrušínský Jan Hřebejk Michal Šlesingr