Vyřazený Genzer se kaje: Musel se omluvit Marku Ebenovi!

Richard Genzer a Jana Zelenková 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. listopadu 2018 9:43

Když v sobotu ze StarDance vypadl pár Richard Genzer (51) a Jana Zelenková (33), bavič žertoval na účet moderátora marka Ebena. Teď toho ale hodně lituje!

Geňa sebevědomě prohlásil, že si myslí, že bude po vyřazení všem chybět. Navíc naznačil, že by rád vystřídal moderátora Marka Ebena! „My se s Českou televizí neloučíme! Chtěl bych ještě navštívit AZ-kvíz a Křesťanský magazín. A samozřejmě budu čekat na tvoji chybu!“ smál se Richard.

Jenže pak se ukázalo, že Eben prožívá těžké chvíle kvůli své mamince, která leží v nemocnici. A Geňa svých slov zalitoval! Lidé se jej totiž na chatu České televize ptali, kdy tedy moderátora nahradí.

„To bych určitě nechtěl. To mi tam ulítlo! Jak jsem byl v takovém stresu, nevěděl jsem, co mám říkat, a nechtěl jsem bejt smutnej, tak jsem řekl, že čekám na Markovu chybu,“ přiznal vyřazený tanečník.

Dodal, že Marek Eben žádné chyby nedělá! „Marek je něco jako Ježíšek. Vždycky čtyřiadvacátého prosince s ním můžeš počítat,“ vychvaloval Geňa Ebena. „Marek to dělá skvěle! Takhle, kdyby Tereze něco bylo, možná jo. Tímto se omlouvám Marku Ebenovi a všem, kteří ho měli rádi,“ kál se Richard.

Témata: Richard Genzer StarDance Marek Eben