Monika Babišová ve Francii: Domluvila se tajně s Melanií Trumpovou?

Monika Babišová doprovodila manžela do Francie 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. listopadu 2018 11:58

Monika Babišová doprovázela svého manžela, českého premiéra Andreje Babiše, ve Francii, kde si řada významných státníků připomněla konec 1. světové války. Monika se na sociálních sítích pochlubila fotkami nejen s manželem, ale i s prvními dámami Francie a USA!

Monika Babišová se ve Francii opravdu předvedla - a to v tom nejlepším slova smyslu! Ze svého šatníku vytáhla opravdu pěkné kousky, Přesvědčit se můžete sami ve fotogalerii.

S první dámou USA dokonce sáhly po velmi podobném modelu! A i když by to mohlo být považováno za faux-pas, lidem na sociálních sítích se líbilo jejich sladění! Některé dokonce zajímalo, zda se dámy spolu předem domluvily na výběru oděvu!

Babišovou a Trumpovou dokonce pochválila i známá modelka Andrea Verešová, které manželky politiků označila za krásky! 

Že je Melania ve skutečnosti opravu krásná, uznala i sama Monika. „Je taaak hezká,“ pochválila Monika na sociálních sítích Melanii Trumpovou.

Ještě více vynášela do nebe manželku hostitele, francouzského prezidenta Emmanuela Macrona. „Paní Brigitte nás velmi vřele přivítala na zámku, je neskutečné milá, energická, přátelská a ještě ke všemu vypadá výborně,“ básní manželka českého premiéra.

Témata: Monika Babišová Francie Andrej Babiš Brigitte Macronová Melania Trumpová