Vondráčková totálně propadla! Dostala se na samé dno! Potopili ji lidé i kina!

Lucie Vondráčková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. listopadu 2018 9:46 | Aktualizováno: 10. listopadu 2018 11:04

Nový snímek Lucie Vondráčkové The Perfect Kiss podle mnohých nevypadal dobře už v traileru. Jak se ukázalo, lidé, kteří mu predikovali nechvalnou budoucnost, měli zřejmě pravdu. Film na tolik propadnul, že jej kina musela stáhnout z promítání!

Odpad! To je nejčastější hodnocení, které film posbíral na jednom z českých filmových portálů. Databáze se plní negativními komentáři a recenzemi, které nenechají jedinou nitku suchou. 

Původně přitom procenta nebyla tak hrozná. Databázový server ale kvůli podezření z manipulace všechna dřívější hodnocení vymazal, a jak se ukázalo, byla to potřeba. Poté totiž film padl na dno české kultury.

Co si budeme nalhávat, ani filmy jako Babovřesky nemají bůhvíjak závratné hodnocení a Češi je pravidelně řadí mezi ty nejhorší filmy vůbec. Vondráčková ale dopadla mnohem hůř a co se hodnocení týče, nachází se někde na úrovni Decibelů lásky. Prostě na dně.

Film se objevil i v některých velkých kinech, dlouho tam ale nevydržel. Multiplexy se jej rozhodli urychleně stáhnout, pravděpodobně proto, že na něj nikdo nechodil. Tohle se Vondráčkové zkrátka nepovedlo!

Smutné je, že vznik filmu podpořil částkou ve výši tří milionů korun i stále-ještě-manžel Lucie Vondráčkové, hokejista Tomáš Plekanec. Rozhodně existují lepší způsoby, jak investovat takové peníze.

To si ostatně myslí i řada diskutujících na internetu. Jeden z nich například uvedl: "Čtyřicetiletá přehrávající hysterka, se pokouší hrát mladý tele a přitom trousí jednu debilní hlášku za druhou. Ještě že v kinech nezamykaj dveře do sálu a dá se zavčasu zdrhmout. Kdybych si na to koupil lístek, chci vrátit prachy."

"Co čekat od filmu, do kterýho musel narvat Pleky 3 mio, aby si tam mohla Marmeláda zahrát? Nic...vůbec nic," uvedl další. Další už dokonce chápou, proč se manželé rozvádí: "Bože... Nic více k tomu nelze dodat. Je jasné, že po tom, co to Plekanec zacáloval a viděl, tak musel přijít rozvod. Něco tak trapného jsem neviděl. Kdyby se ty peníze za kino srolovali a strčili do zadnice někomu v gay klubu, alespoň někdo by z toho měl radost.."

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec film Perfect Kiss