Klusovi mají velký problém! Češi jim pořádně zavařili!

Tamara a Tomáš Klusovi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. listopadu 2018 16:51

Manželé Tomáš a Tarama Klusovi mají s prodejem bytu v Praze větší problémy, než by koho napadlo. Zájemce sice mají, ovšem nikoliv na koupi. Češi pouze využívají možnosti se podívat, jak bydlí jeden z předních českých zpěváků.

Marketing mají perfektní. O prodeji bytu dokonce mluvila Tamara i v Show Jana Krause. Všichni podle ní prodej bytu spojují s Tomášovým přiznáním k nevěře, podle Klusovy ženy ale spolu tyhle dvě věci vůbec nesouvisí. Tamara dodala, že se konečně rozhodla.

„My jsme takoví hipíci v tom, že ten byt rok a půl zeje prázdnotou a my jsme neměli to srdce ho pronajmout,“ rozvyprávěla se Tamara. „Nechtěli jsme tam žádné cizí lidi,“ dodala.

Klusovi se zkrátka rozhodli zůstat v Mníšku pod Brdy a byt definitivně prodat. Tamara se přitom už dříve nechala slyšet, že bydlí pouze ve dvou místnostech. V tom je ale podle ní nezaměnitelné kouzlo.

Případný zájemce se ale pořádně plácne přes kapsu. Byt v pražských Nuslích má 126 metrů čtverečních a k tomu terasu o výměře třináct metrů čtverečních. Skládá se z jedné obří centrální místnosti, ložnice, prostorné koupelny a WC. A cena? 10 milionů!

Nutno dodat, že zájemci se jim ozývají, mají ale úplně jiné úmysly. Jsou to totiž falešní zájemci, kteří si chtějí prohlédnout jak Klusovi bydleli a osobně se s nimi setkat.

Magazín Sedmička zjistil, že manžele kontaktovalo několik falešných zájemců, kterým nešlo o nic jiného než o šmírování a zjišťování, kde a v čem Klusovi žili.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová