Klusova manželka se odhodlala k radikálnímu kroku!

Tamara a Tomáš Klusovi 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. listopadu 2018 18:58

Manželé Tomáš a Tarama Klusovi se rozhodli učinit radikální krok! Zbavují se luxusního bytu v Praze, Odstěhovali se totiž na venkov a tak jej vůbec nevyužívají!

„Je čas jít dál… Po dvouleté úvaze, kdy jsme se z toho rozhodnutí navzájem zrazovali, a zároveň jsme nebyli schopni dát náš byt k pronájmu, protože vazba k němu a k příběhu, která jsme tam prožili, byla prostě moc silná, jsme se rozhodli dát náš byt na prodej...“ vysvětluje Tamara.

O prodeji bytu dokonce mluvila i v Show Jana Krause. Všichni podle ní prodej bytu spojují s Tomášovým přiznáním k nevěře, podle Klusovy ženy ale spolu tyhle dvě věci vůbec nesouvisí. Tamara dodala, že se konečně rozhodla. „My jsme takoví hipíci v tom, že ten byt rok a půl zeje prázdnotou a my jsme neměli to srdce ho pronajmout,“ rozvyprávěla se Tamara. „Nechtěli jsme tam žádné cizí lidi,“ dodala.

A tak teď Klusovi hledají makléře, nebo rovnou někoho, kdo by měl o byt zájem a pokračoval „v jejich odkazu“ a zval si tam hodně přátel a kreslil po stěnách. „A zplodil tam hodně dětí,“ směje se Tamara.

Případný zájemce se ale pořádně plácne přes kapsu. Byt v pražských Nuslích má 126 metrů čtverečních a k tomu terasu o výměře třináct metrů čtverečních. Skládá se z jedné obří centrální místnosti, ložnice, prostorné koupelny a WC. A cena? 10 milionů!

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus