Zvrat u Evy Pilarové! Nové informace o jejím zdravotním stavu!

Eva Pilarová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. listopadu 2018 16:31

Zpěvačka Eva Pilarová strávila po vážném úrazu a náročné operaci několik týdnů v nemocnici. Nyní je ale konečně doma! A tentokrát snad již nadobro.

Zpěvačka uklouzla na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější. Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami.

Pilarová má tuhý kořínek a byla rozhodnutá opět brzy vystupovat, to jí ale lékaři nedoporučili. A jak se ukázalo, z dobrého důvodu. Posunul se jí totiž šroub ve zlomeném rameni.

Pilarová tak musela opět do nemocnice a na další operaci, kde jí podle šroub vyndali. Nemocnici pak na chvíli opět opustila, aby se zúčastnila křtu kalendáře a knihy Aleše Cibulky, pak se ale zase musela vrátit!

Nyní ale byla konečně byla propuštěna z Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde ležela od 20. července. Podle Sedmičky tak konečně může spát ve své posteli, zdravá ale ještě není. Pravidelně totiž dojíždí na rehabilitace.

Témata: Eva Pilarová