Šebrle skončil na kapačkách! Kolonoskopie odhalila nepříjemné věci!

Roman Šebrle 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. listopadu 2018 11:16

Moderátor a bývalý sportovec Roman Šebrle skončil v nemocnici na kapačkách! Musel také podstoupit velmi nepříjemné vyšetření!

„Kolonoskopie je těžká paráda. Ještě, že mám prof. MUDr. Miroslava Zavorala a jeho skvělej tým s vynikajícími dalšími doktory v ÚVN Střešovice. Díky jim,“ vzkázal přímo z Ústřední vojenské nemocnice Šebrle.

A co se mu vlastně stalo? Bývalý vrcholový desetibojař už od roku 2005 trpí chronickým zánětem střev. Znamená to, že jednu chvíli je v pořádku a pak je najednou unavený a musí do nemocnice.

I přes nepříjemné vyšetření ale Romanovi zůstává smysl pro humor! „Byl jsem statečnej...po 5 minutách mě museli uspat,“ smál se Šebrle.

„Hlavně kámo, koukni do rodného listu. Ať jsi brzo fit!“ popřál Romanovi na sociálních sítích jeho kolega z Primy, herec Petr Vágner. „No jo no. Taky už jsem byl po šestý za posledních 13 let,“ postěžoval si mu Šebrle.

Moderátor TopStaru mu proto radil, aby se začal šetřit. „Začni hrát šachy,“ navrhl Vágner. „To je bohužel jedno. Autoimunitní onemocnění. I kdybych ležel, tak to mám,“ posteskl si Šebrle.

Podle Šebrleho to ale ani tentokrát naštěstí není nic vážného. „Poslední vyšetření ukázalo, že je vše v pořádku, mám tam jen menší zánět a to se vyléčí medikamenty,“ dodal pro Blesk moderátor, který by se měl už v pondělí vrátit na obrazovky.

Témata: Roman Šebrle