Popálená Týnuš Třešničková se pochlubila: Takhle si užívá v luxusní turecké nemocnici!

Týbuš se má v nemocnici dobře 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2018 16:59

Popálená česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková je stále v nemocnici v tureckém Istanbulu. Jak ale vidět, od českých nemocnic se tamní podmínky velmi liší! Týnuš se pochlubila fotkami, která připomínají spíše dovolenou, než náročnou léčbu popálenin!

Češka a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. A jak se zdá, z tamní nemocnice, kde po incidentu skončila, se jí pryč nechce!

Nejen, že nemusí platit pobyt – účty totiž uhradí majitel restaurace Nusret a pojišťovna, ale ještě má z okna krásný výhled! Navíc se tam o ni pořádně starají!

Svým followerům se pochlubila například fotkou svačinky, kterou tvoří hromada čerstvého ovoce! Navíc si k ní dopřává čtení ve světoznámém magazínu Vogue!

Přímo z nemocnice navíc stihla popřát k narozeninám své sestře Martině. 

Před dvěma týdny navíc informovala, že je na tom každým dnem lépe. „Vše je každým lepší, obličej je na tom naštěstí úplně nejlépe, a kromě umělých řas jsem to zase já,“ vzkazuje fanouškům Kristýna.

Dodala ale, že než se úplně uzdraví, bude to trvat ještě pár týdnů. „Teprve potom plánuji návrat do ČR. Ještě jednou velký dík za obrovský příval pozitivní energie, kterou mi každý den posíláte," dodala Týnuš.

Témata: Týnuš Třešničková