Herečka z Ulice se měsíc po porodu pochlubila hodně odvážnou fotkou!

Tereza Vítů 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2018 13:10

Terezu Vítů (26) si mohou diváci pamatovat jako manipulátorku Alenu ze seriálu Ulice. Mladá herečka sice ze seriálu rychle odešla, teď má ale úplně jiné starosti! Před měsícem porodila syna, teď se pochlubila velmi intimní fotkou z kojení!

Herečka se fotkami malého Mikoláše pochlubila na sociálních sítích hned po porodu. Jeho otcem je muzikant Jan Aleš. Po měsíci od porodu se navíc mladá maminka svěřila se svými dojmy z mateřství.

„Dneska je to měsíc, co jsem máma. A dojmy? Cítím se jinak a zároveň jsem to pořád já. Přijde mi, že mateřství je o nalezení něčeho, o čem jste ani nevěděli, že vám chybí. Prostě pocit, že je s vámi někdo, kdo k vám patří. Nepodmíněně. (Tyhle řeči pochopí asi jenom další mámy, všem ostatním se omlouvám,“ prozradila mladá herečka.

Navíc zveřejnila velmi intimní fotku, která ji zachycuje při kojení svého prvorozeného potomka!

Zatím se ale zdá, že Mikoláš bude hodné dítě. „ A co šestinedělí? Samozřejmě nemůžu říct, že by to nebylo náročný (i kvůli tomu, že moje tělo se bude dávat asi trochu delší čas do kupy), sžíváme se, poznáváme - ale Miky je strašně hodnej a sladkej a tak nám to dost ulehčuje,“ pochvaluje si Tereza.

Témata: Tereza Vítů seriál Ulice