"Debilní selfie" syna Karla Svobody (†68) přímo na hrobě! Ty jsi vůl, rozvášnil se Dan Hůlka

Petr Klein Svoboda si udělal selfie s rodiči.: A je z toho humbuk! 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2018 11:01

Petr Klein Svoboda na svém profilu na sociálních sítích zveřejnil fotku, na které pózuje u hrobu svých rodičů - skladatele Karla Svobody a jeho první ženy Hany. „Série debilní selfie #2,“ napsal ke snímku. Postaral se tím o pořádný poprask!

Mezi těmi, kdo na jeho selfíčko zareagovali, byl i zpěvák Daniel Hůlka, který se Svobodou v minulosti často spolupracoval. „Ty jsi vůl,“ napsal Petru Svobodovi zpěvák. Za svá slova ovšem doplnil smajlíky, ze kterých lze snadno vyčíst, že si jen dělá legraci.

To pochopil i syn legendárního českého skladatele. „Já vím. Ale říkám si, že humor nikoho nikdy na ambasádu nezavřel a nerozřezal,“ rýpnul si s odkazem na osud saúdského novináře zabitého na saudské ambasádě v Istanbulu.

Ne všem se ale tahle legrácka líbí. „Petře, mám Tě rad a považuji Tě za kamaráda, proto musím napsat, ze tohle se Ti fakt nepovedlo.... ale je to jen můj bezvýznamný názor,“ napsal Svobodovi jeden z jeho přátel.

Hůlka se ale Svobody zastal. „Proč myslíte?“ zajímalo Hůlku. Odpovědi se sice nedočkal, místo toho se dotyčný pustil i do něj. „Kde mate vystavené to vyznamenání od Miloše Zemanu?“ otázal se zpěváka.

A nedal se ani autor fotky. „Libore, tisíc lidí, tisíc chutí, ale nerozumím proč rejpeš do Dana za metál který mu já osobně přeju a není ostatně jediný z mých přátel který ho má. Jinak by the way první kdo by se zasmál mému fóru by byla moje máti, táta by následoval v závěsu. Dan ho znal a tak ví o čem mluvím,“ odmítl kritiku Petr Svoboda.

Témata: Petr Klein Svoboda Karel Svoboda (skladatel)