Je konec, není konec? Bohuš Matuš shání lidi pro patnáctiletou přítelkyni!

Bohuš Matuš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. listopadu 2018 13:55

Vztah zpěváka Bohuše Matuše s patnáctiletou dívkou před několika týdny skončil. I přesto k sobě ale oba necítí žádnou zášť, naopak si očividně pomáhají. Zpěvák totiž pro mladou Lucii shání hlasy!

Matuš tvrdil, že byl s patnáctiletou Lucií tři měsíce a poznali se na benefici v Hybernii. Od vztahu jí prý nejprve odrazoval, poté se do ní ale zamiloval. Matuš ale tvrdí, že spolu nespí. Prý se spolu ale mazlili, například ji hladil po vlasech, nic sexuálního v tom ale údajně nebylo. 

Přesto dospěl vztah s Lucinkou do konce. Podle zpěváka špatně snášela zájem médií a zhroutila se. Skončila v nemocnici na kapačkách. Pak ale překvapivě otočil a tvrdil, že to zřejmě bylo z jídla a horka.

Nakonec tvrdil, že to vlastně žádná přítelkyně nebyla. Znenadání totiž otočil a o Lucii začal tvrdit, že to je jeho žačka, kterou učil zpívat. Po vztahu najednou nebyly ani stopy.

Kdo ví, jak to tedy bylo a jak to je dnes. Jisté je, že dívku má zřejmě rád. Na své sociální síti se jí totiž snaží podpořit a pomáhá jí prorazit v soutěži Miss Junior. A to i přesto, že ještě před nedávnem psal o své bývalé přítelkyni. 

Témata: Bohuš Matuš