Chorobně žárlivý Pomeje dělá manželce ze života peklo! Válka kvůli adopci dcery Aničky!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. listopadu 2018 9:49

Ani rozvod Andreji a Jiřího Pomeje se zřejmě neobejde bez hádek a komplikací! Jak se zdá, manželé spolu už vůbec nemluví – důvode jsou spory o dcerku Aničku. Jiří má totiž strach, že by ji mohl Andrein nový partner adoptovat!

Rozvod je už na spadnutí, jednoduché to ale nebude! Andrea přiznala, že mezi ní a Jiřím panuje velké dusno. „Vůbec spolu nekomunikujeme. Nemá ani cenu brát mu telefony. Mám od něj třeba dvacet nepřijatých hovorů za večer, je to otravné, ale nezvednu mu ho,“ přiznala dýdžejka.

A proč vlastně se svým stále ještě mužem a otcem své dcery nechce mluvit? Mluví jen samé nesmysly, v hlavě si vytváří konstrukce a lži, kterým pak sám uvěří. Úplné bludy,“ tvrdí.

„Třeba mě obvinil, že chce Petr adoptovat Aničku. Že prý jsme o tom mluvili v reportáži na Nově. Každý si to může ověřit, že to není pravda, je to na internetu. Petr naopak řekl, že mi do výchovy vůbec nechce mluvit, jen kdybych ho o to v budoucnu požádala,“ popisuje Andrea Pomeje.

Podle Andreji za těmito obviněními stojí Jiřího chorobná žárlivost! a má na manželovo chování jednoduché vysvětlení. „Když už s ním mluvím, snaží se mě s Petrem rozeštvat, ponižuje ho přede mnou, je to strašné. Už mi docházejí síly,“ přiznává otevřeně dýdžejka.

Právě kvůli malé Aničce se manželé nejvíc přou. Andrea totiž jasně řekla, že se s Jiřím může vídat – ale jen pokud splní přesně stanovené podmínky. Jiří se podle Andreji musí dát do pořádku, přestat pít a najít si takové bydlení, aby měla Anička vlastní pokoj.

A i když to Jiří zatím nestihl zařídit, dcerku na pár dní vzal k do Českých Budějovic ke svým rodičům. „To bylo dlouho dopředu domluvené, ale jen jsem si ji vyzvedla u vlaku a beze slova odešla,“ uvedla s tím, že se Anička vrátila ve středu a od teď je u ní.

„Jirka má tendence řešit všechno před ní, ona to pak nasává jako houba, a já nechci, aby ji ovlivňovaly naše problémy,“ dodává Andrea.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček