Noid a jeho Gábina už jsou rozvedeni! Prokázaná nevěra a boj o peníze!

Václav Noid Bárta 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. listopadu 2018 8:57

I když to vypadlo na tvrdý boj a hádky proběhl rozvod zpěváka Václava Noida Bárty (38) a Gábiny Dvořákové (28) poměrně klidně. U soudu se na všem důležitém domluvili. Jeden z nich totiž neměl na výběr!

Noid chodil s modelkou Gábinou dubna 2013?: a i když to mezi nimi skřípalo - týden před Vánoci 2013 dokonce oznámili rozchod, nakonec se k sobě vrátili a na začátku července 2014 se dokonce vzali. I když se jim narodila dcera Tereza manželství nakonec ztroskotalo.

Rozvod byl hodně rychlý, soud ve středu rozhodl během pár minut. Dnes již bývalí manželé se podle Blesku dohodli nejen na péči a výživném na jejich čtyřletou dceru, ale i na vypořádání majetku a nesporném rozvodu.

Na počátku to vypadlo na tvrdý boj, nakonec se ale Noid rozhodl věc nerozmazávat – a dobře udělal. Díky tomu vídá Terezku často. Navíc mu zůstal dům v Mukařově, musí ale doplatit hypotéku.

Ústupky ale udělala i Gábina, která pro sebe nepožaduje žádné výživné. Nic jiného jí totiž ani nezbylo! „Je pravdou, že by s požadavkem patrně neuspěla. Nevěra jí byla prokázána. Nyní je v jiném stavu s jiným mužem,“ prozradil Blesku nejmenovaný zdroj z okolí manželů.

Právě nevěra způsobila v manželství velkou krizi. Modelka svému muži zahýbala se svým plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (47).

Témata: Václav Noid Bárta Gabriela Dvořáková