Pomejeho otec promluvil: Jirka je na tom zle! Už skoro nechodí, jen mlčí!

Jiří Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. listopadu 2018 9:01

Jiří Pomeje na tom vůbec není dobře! Přiznal to jeho otec, podle kterého herec chodí o holi a belhá se stále víc a víc. Jiří si ale postavil hlavu a do nemocnice vůbec nechtěl!

Otec herce a manažera je nešťastný z toho, jak Jiří dopadl. I když na tom není zdravotně dobře, doktorům se vyhýbá jako čert kříži! Už mně došly nervy. Jirka pořád chodí o holi, zdá se, že je to pořád horší… Bolí ho to, k doktorovi ale nejde… Vždyť ani neví, co s tou nohou má!“zlobí se Pomeje starší.

Právě za svými rodiči Jiří přijel na návštěvu do Českých Budějovicích. A vzal sebou i svou čtyřletou dcerku Aničku. Jenže jeho stav nedá jeho blízkým spát!

„Jirka mi ani nechce říct, jestli se třeba neopil a někde neupadl, jestli si s tím prostě něco neudělal. Jenom mlčí… Bez lékaře ale diagnózu nikdo nestanoví a ani léčbu nezahájí,“ míní otec Jiřího.

Jeho syn sice tvrdí, že má dlouhé problémy s kyčlí, ale podle Pomejeho staršího to spíš vypadá jako zánět. I proto se do věci důrazně vložil a rozhodl se syna v Praze k lékaři doprovodit. „To abych měl jistotu, že tam opravdu dojde,“ vysvětluje. Jirka už mu prý slíbil, že se okamžitě objedná.

Témata: Jiří Pomeje