Zvrat v případu Plekance a Vondráčkové! Od zpěvačky dostal dárek, na který jen tak nezapomene!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. října 2018 15:11

Mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem zuří rozvodová bitva. Ta se ale nyní dostala do úplně jiných výšin. Ještě donedávna platilo, že kdyby se hokejista rozhodl v NHL skončit, museli by se oba odstěhovat do Česka. Rozvod by tak převzaly zdejší soudy, od kterých by toho Vondráčková moc nedostala. To už dnes ale neplatí!

Rozvod je jedním z hlavních důvodů, kvůli kterým zůstává zpěvačka dál v Kanadě. Rozvádět se tam je pro ni z finančního hlediska výhodnější, než kdyby mělo majetkové vypořádání probíhat v Česku.

To ale může ze dne na den skončit. Stačí, aby se oba definitivně rozvedli nebo aby Plekanec odešel z NHL. V tu chvíli by se museli vrátit do Česka oba. Údajně totiž nemají dlouhodobý ani trvalý pobyt a už vůbec ne občanství. 

Pokud se tedy Plekanec nebo NHL rozhodnou ukončit vzájemný kontrakt, bude se muset Lucie i s dětmi takřka ze dne na den sebrat a odstěhovat. To stejné se ale stane ve chvíli, kdy proběhne rozvod. Vondráčková už nebude nadále ženou hokejisty a na pobyt v Kanadě ztratí právo.

Rozvodové řízení by poté probíhalo v Česku, kde by Vondráčková mohla odejít téměř s prázdnou. Kadanské právo se totiž k rozvodům staví jinak a podle něj má například manžel povinnost zajistit manželce stejný životní styl, jaký má on, resp. jaký měla před začátkem rozvodu.

Pro Plekance je logicky výhodnější rozvést se zde. A jak se nedávno nechal slyšet, návrat do Česka plánuje. Tvrdí, že Kladno je jeho domov a srdcovka a o práci by tak neměl nouzi. Navíc by byl při rozvodu v lepším postavení.

To vše se ale údajně změnilo. Podle Expresu Plekanec nestačí zírat, co mu Lucie nadělila k jeho dnešním narozeninám. Hokejista se totiž údajně dozvěděl že Vondráčková nějak přesvědčila úřady, aby mohla v Kanadě zůstat. Prý nechce připustit rozvod v Česku, kde by nedostala ani korunu.

Pro Plekance tak může jít o čáru přes rozpočet, se kterou nepočítal. A bez ohledu na to, jestli se vrátí do Čech nebo ne, se tak může pořádně finančně prohnout.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec