Veronika Žilková už to nemůže vydržet!

Veronika Žilková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. října 2018 10:11

Herečka Veronika Žilková se rozhodla opustit Česko. Zřejmě to bez svého manžela Martina Stropnického nemůže vydržet, a proto se stěhuje za ním do Izraele.

Stropnický v Tel Avivu vykonává post velvyslance a herečka v dohledné době sbalí dceru Kordulu a stěhuje se za nám. Zbytek rodiny zůstává v Česku. Ostatně i s mladou dcerkou to bude těžké.

"Je v citlivém věku, nechce se jí odejít z Česka, ale promluvili jsme si s ní a dohodli se na tom, že to na půl roku zkusíme. Od února, od druhého pololetí, v Izraeli nastoupí do americké školy, kde bude studovat v angličtině," řekla serveru Aha herečka.

"Anglicky umí jako většina českých dětí, které se jazyk učí na základní škole. Stačí to, aby si koupila hotdog, jestli to bude stačit i na studium, se uvidí. Pokud jí to půjde, v září by tam normálně pokračovala v dalším ročníku, pokud ne, vrátím se s ní do Česka a za tatínkem budeme dojíždět na prázdniny," dodala.

Žilková uvažuje, že by v Izraeli nastoupila do kanceláře Českého centra a pomáhala s kulturní agendou. Pracovala by na půl úvazku asi za čtrnáct tisíc korun měsíčně. 

Témata: Veronika Žilková